Джулия Фокс (отново) коментира връзката си с Кание Уест

Продължаваме да търсим подходящо въведение за темата, защото ситуацията е, меко казано, странна.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 януари 2022

Фотография: Interview Magazine

Очевидно Джулия Фокс ще ни държи в течение за връзката си с Кание Уест.

Актрисата от "Uncut Gems" отново сподели любопитни подробности пред списание Interview, разкривайки, че нейните есета ще се превърнат в нещо като редовна рубрика, придружавана от нови снимки на двойката.

"Знаете ли, толкова съм свикнала да бъда прецаквана във връзки, така че продължавам да чакам той да ме разочарова, защото дава много грандиозни обещания и се чудя как би могъл да се справи с тях, но той винаги го прави", казва тя.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗВЕЗДНИТЕ ДВОЙКИ, КОИТО ДОКАЗВАТ, ЧЕ ВРЪЗКИТЕ ОТ РАЗСТОЯНИЕ СА ВЪЗМОЖНИ

Фокс нарича запознанството им и случилото се след това част от нейната "трансформация", особено след втората среща, по време на която Йе я изненадва с цяла хотелска стая, пълна с дрехи. "Не просто опаковах старите си дрехи, сякаш опаковах стария си живот. Взех много съзнателно решение наистина да сложа всичко в кутията и да пусна миналото."

57

"Дълго време пазех всички и това е нещо ново, но, честно казано, мисля, че го заслужавам."

Фокс споделя, че доскоро изобщо не се е разбирала с бащата на сина си и не е имала помощ на разположение, така че приема взаимоотношенията ѝ с Уест като награда. "Знаех, че ще излезе нещо по-добро, ако просто се задържа на повърхността. Няколко дни по-късно съм във връзка с Йе и беше най-мигновеното естествено привличане. Това е история за изкупление."

Продължаваме да сме страшно объркани...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA