Никой не харесва ролята на Стив в "Просто ей така"

Сценаристите и продуцентите разбират целия хейт онлайн и са планирали подходяща развръзка.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 януари 2022

Още с първата си поява във втория сезон на "Сексът и градът", Стив категорично се превърна в любимец на публиката.

Добрият и симпатичен мъж до Миранда се завърна в дългоочакваното продължение на попкултурния феномен, но феновете на поредицата не са доволни от развитието на неговата сюжетна линия.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: И ПРОСТО ЕЙ ТАКА... САМАНТА Я НЯМА, PELOTON СЕ СРИНА, А ХЕЙТЪТ НЕ СПИРА

57

Ако вече сте поверили ценното си внимание на "Просто ей така" (спрете до тук, ако не сте), знаете че към 2021 г. Стив има проблеми със слуха, а след изключително неудобната сцена от епизода миналата седмица, очевидно не помни как да задоволи жена си, което пък я провокира да търси сексуално удовлетворение при новата шефка на Кари.

След изключително смущаващата сцена, верните привърженици на Стив организираха своеобразен бунт в социалните мрежи и заключиха, че той със сигурност заслужава нещо по-добро.

57

В ново интервю за Vanity Fair изпълнителните продуценти разкриват, че са били наясно с отзвука от тайната връзка на Миранда, но тя е била в плановете за сценария от самото начало.

"Обичаме Стив и наистина инвестираме внимание в неговия герой. Той е пълен с живот, но случващото се с Миранда представлява друга реалност, през която много хора преминават", разкриват те пред изданието. "Пораснали двойки се разделят и стигат до прозрение, че нещата не се получават. Тази история разказва определен път, на който много жени се озововат."

"Не сме си поставили за цел да създаваме непременно добродетелни герои. Дори те имат кризи. Дори моралните, като цяло прекрасни хора правят избори, които не са достойни за възхищение. Но те така или иначе ги правят, защото преминават през нещо."

57

Сценаристите уточняват, че "понякога приятелите ни правят избор, с който може да не сме съгласни или който може да е притеснителен", но в крайна сметка добрият приятел би им позволил да направят конкретния избор.

Относно това дали ще има сцена, в която двамата с Миранда ще коментират аферата и не толкова прекрасното състояние на брака си, отговорът е категоричен. "Ще получите тази сцена."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA