Новият "похотлив" сериал, който ще гледаме през март

Ако темите в "Просто ей така" разделиха феновете на две, то "Похот" ще допадне на тези, които харесаха продължението на американския сериал.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 февруари 2022

Фотография: HBO България

"Похот” направи своята световна премиера на 14 февруари в рамките на престижния Берлински международен кинофестивал, a скоро идва у нас. 

С участието на София Хелин, Аня Лундквист, Джулия Дуфвениус и Елин Клинга, сериалът е скандална и болезнено честна комедия за четири жени на средна възраст от Стокхолм, които се борят да поддържат либидото си живо в един сексуално фрустриращ свят.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕРИАЛИ ЗА ЖЕНСКОТО ПРИЯТЕЛСТВО, КОИТО МОЖЕ БИ НЕ СТЕ ГЛЕДАЛИ, А ТРЯБВА

Анет, Надя, Елен и Мартина са приятелки от училище. Когато останалите разбират, че Анет участва в провеждането на правителствено проучване, наречено „Направете Швеция отново секси", те са заинтригувани и заедно с нея започват да търсят отговорите на важните въпроси. Кариера, деца, бракове, разводи, независимост, здраве, добра фигура – дали всички тези неща не са изтласкали извън полезрението ни заниманията ни в спалнята? Също така, как декадентският шведски грях беше заменен от светските реалности на секса в четвъртък и безкрайната борба да останеш млад, годен и секси?

Сюжетът балансира между лекомислената комедия и фокуса върху  по-сериозни теми като сексуалния тормоз, брачните консултации и запазването на идентичността във връзката. Шоуто предлага хумор, но същевременно осветява недостатъчно изследвания свят на женствеността над 40 години.

Режисьор на поредицата от осем части е Ела Лемхаген. Сценарият е на Франс Милишич Виклунд, съвместно с Аса Калмер, Юлия Дуфвениус, София Хелин и Аня Лундквист.

Всички осем епизода на „Похот" ще са достъпни за гледане наведнъж на 18 март в стрийминг платформата HBO Max.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA