Принц Хари и Меган Маркъл може да се завърнат в кралското семейство

Кралските репортери на Острова смятат, че управлението на принц Чарлз ще привлече херцога и херцогинята на Съсекс обратно.

Спекулациите за бъдещето на принц Хари и Меган Маркъл като част от редиците на британското кралско семейство откровено не спират.

Оказва се, че когато принц Чарлз се качи на трона и смени титлата си с крал, това ще доведе до няколко големи промени в монархията, измежду които ролята на неговия син и любимата Маркъл.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕ МОЖЕМ ЛИ ДА ОСТАВИМ МЕГАН МАРКЪЛ НАМИРА?

77777

Вземайки участие в подкаста To Di For Daily, кралският репортер Том Куин разкрива, че Хари и Меган "се надяват да се върнат в Обединеното кралство като членове на непълно работно време", тъй като приемат бащата на Хари за "модернизатор" в сравнение с кралица Елизабет II

"Меган и Хари вярват, че когато Чарлз е крал, те ще могат да се върнат и ще бъдат кралски особи на непълен работен ден, каквито наистина искаха да бъдат", споделя още той, позовавайки се на източници в двореца. "Така че шест месеца ще изпълняват ангажиментите от кралския календар, а другите шест ще бъдат в Щатите или където и да е по света, осъществявайки собствените си проекти.

меган и хари

Още през февруари 2021 г. Нейно Величество откровено заяви, че не смята за възможно Хари и Меган да поемат отговорности в такива рамки, макар те неведнъж да са изразявали желанието си по въпроса след оттеглянето от Острова.

"Мисля, че Меган и Хари се надяват, че Чарлз, бащата на Хари в края на краищата, ще бъде по-скоро модернизатор и ще им каже: "Добре, ако искате да бъдете кралски членове на непълно работно време, това е окей", коментира още Куин.

Всичко това, разбира се, ако членовете на институцията се съгласят с изискванията на херцога и херцогинята по отношение на сигурността им.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA