Принц Хари не се "чувства в безопасност", когато е на Острова

Това е причината двамата с Меган и децата все още да не са посещавали останалите членове на семейството.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 февруари 2022

Принц Хари продължава да настоява за адекватна полицейска защита при евентуалните си бъдещи пътувания до Обединеното кралство.

В новите съдебни документи за целта той споделя, че "не се чувства в безопасност" и не иска да рискува живота на Меган, Арчи и Лилибет във Великобританиия, особено предвид факта, че мерките за сигурност спрямо тях се промениха след оттеглянето им от Острова.

7777777

Мъжът до Меган Маркъл смята, че настоящият екип за сигурност не е в състояние да ги защити.

"Твърдението се отнася до факта, че ищецът не се чувства в безопасност, когато е в Обединеното кралство, предвид мерките за сигурност, които бяха приложени спрямо него през юни 2021 г. и ще продължават да се прилагат, ако реши да се върне", гласи информацията, опостовена от неговия адвокатски екип.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МЕГАН МАРКЪЛ ЗА ЖИВОТА В КАЛИФОРНИЯ: "ПРОСТО СМЕ ЩАСТЛИВИ"

Меган и Хари

Хари повдигна въпроса през септември миналата година, след като посети Англия, за да открие статуя в памет на покойната принцеса Даяна, но колата му се оказа агресивно преследвана от папараци.

"Разбира се, че той иска да се върне - да види семейството и приятелите си и да продължи да подкрепя благотворителните организации, които са толкова близки до сърцето му", споделят източници до херцога на Съсекс. "Обединеното кралство винаги ще бъде неговото място, но и страната, в която съпругата и децата му са в безопасност. Липсата на защита идва с твърде голям личен риск."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA