Спечелете кинобилети за новия взривоопасен трилър "Линейката"

Няма нужда да участвате в най-великия обир, за да разберете какво се случва в него. Само гледайте лентата с Джейк Джиленхол и Ейса Гонсалес.

Фотография: Форум Филм България

Животът на трима души ще се промени завинаги. На първо четене звучи зловещо, но точно такава е ситуацията в най-новия високооктанов трилър "Линейката".

Ненадминатият майстор на екшъна Майкъл Бей събира на едно място Джейк Джиленхол, Яя Абдул-Матийн II и Ейса Гонсалес, за да ни направи част от най-големия обир в историята на Ел Ей.

57

Сюжетът звучи така. Ветеранът от войната в Афганистан Уил Шарп (Абдул-Матийн II) не може да осигури достатъчно пари за лечението на своята болна съпруга и в отчаянието си се обръща за помощ към единствения човек, когото не бива да търси – доведения си брат Дани (Джиленхол). Дани обаче е харизматичен престъпник, който вместо заем, предлага на брат си удар – банков обир за 32 милиона долара. Притиснат от обстоятелствата, на Уил не му остава нищо друго, освен да приеме.

Обирът, както може да се досетите, не протича по план и в създалата се сложна ситуация, двамата братя отвличат линейка, в която се намират ранен полицай и парамедикът Кам Томпсън (Ейса Гонсалес). В последвалото лудо бягство Уил и Дани трябва да се справят с преследващите ги служителите на закона, да опазят живота на заложниците си и по някакъв начин да успеят да не се избият един друг.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 5 FEEL GOOD ФИЛМА ЗА ПОЧИВНИТЕ ДНИ

 

Каква е цената на отчаянието? Колко живота ще струват действията на двамата братя? Ще успеят ли да се върнат вкъщи и да получат своя "щастлив край"? Отговорите ще научим този март, когато интригуващата и напрегната история, успоредно с несравнимия визуален стил и усет към екшъна, ще ни залепят за седалките на киносалона.

Заедно с нашите приятели от Форум Филм България ще подарим на двама от вас двоен кинобилет за филма. Отидете в официалния ни Instagram акаунт, последвайте условията под тематичния пост до 15:00 ч. на 18.03. Още в същия ден, който е и денят на голямата премиера, ние ще изтеглим победителите.

"Линейката" връхлита в кината от 18 март.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA