Кейт Мидълтън използва фотографията за имиджа на кралското семейство

Кралските експерти на Острова са категорични, че херцогинята на Кеймбридж се е заела с публичния образ на фамилията.

Наясно сте, че зад членовете на британското кралско (а и на всяко друго такова) семейство стоят огромни екипи, които обмислят ходовете им поне няколко седмици предварително. И макар да обожаваме принц Уилям и Кейт Мидълтън, те не са изключение.

Според куратора на двореца Кенсингтън - Клаудия Акот Уилямс, херцогът и херцогинята на Кеймбридж използват снимките и социалните мрежи, за да изградят публичния си образ по желания от тях начин.

принц уилям и кейт мидълтън

Във време, в което именно присъствието онлайн се счита за най-висша форма на съществуване, двамата използват фотографията и дигиталните си канали, за да покажат точно това, което светът иска и очаква да види.

"Тяхната сила е насочена изцяло към имижда, а фотографията се оказа наистина важен инструмент за демократизирането на кралския образ и превръщането му в нещо повече", коментира Уилямс пред Marie Claire. "Тя създаде наистина важна връзка между монархията и поданиците, когато тези структури започнаха да се разпадат в цяла Европа. Фотографията им даде по-демократичната възможност да се покажат пред публиката."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКИ ОБОЖАВАМЕ КЕЙТ МИДЪЛТЪН, НО КАКВО СЛЕДВА?

принц уилям и кейт мидълтън

Това всъщност е причината все повече и повече жени да се чувстват някак свързани с Кейт и нейната страст към снимането. "Образът на силното, стабилно семейство в солидарност с нацията е единицата, в която всички искаме да се разпознаваме", допълват кралските експерти на Острова. "Наблюдаваме как тези деца растат чрез снимки, влагаме емоции в техния живот и прогрес."

Честно казано, ние нямаме против да е така.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA