Джесика Частейн ще пропусне червения килим на Оскарите

"Важно е да уважаме всички аспекти на киното, не само актьорите", споделя звездата от "The Eyes of Tammy Faye".

Въпреки че Джесика Частейн ще се състезава в една от най-важните категории на тазгодишните Оскари, има огромен шанс тя да пропусне червения килим.

В ново интервю 44-годишната звезда, която е номинирана за Най-добра актриса в главна роля, благодарение на екранното си превъплъщение в "The Eyes of Tammy Faye", разкрива защо е склонна да ни лиши от присъствието си в началото на вечерта.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОСКАРИ 2022: ПЪЛНИЯТ СПИСЪК С НОМИНИРАНИТЕ

джесика частейн

Причината далеч не е нежелание или някаква проява на суета, а планът на Академията да премести връчването на осем категории час преди излъчването на живо. Факт, който не се понрави на голяма част от имената в индустрията.

"Аз абсолютно ще присъствам, когато връчват наградите за грим. Ако това означава, че няма да се появя на червения килим или няма да давам интервюта, така да бъде", разкрива тя в нов епизод на подкаста "Next Best Picture".  "Най-важното нещо за мен е да почета невероятните артисти, които работят в нашата индустрия."

Частейн добавя, че е логично основна част от вниманието да отива към актьорите, тъй като в крайна сметка те са лицето на филма. "Отиваш на кино и ни виждаш. Хората обаче не разбират колко много стои зад играта на един от нас. Обърнете внимание на нашия невероятен гримьорски екип, Тами Фей минава през три десетилетия."

джесика частейн

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОСКАРИТЕ ВЕЧЕ СА СПЕЦИАЛНИ ЗА КИРСТЕН ДЪНСТ И ДЖЕСИ ПЛЕМЪНС

За пореден път спечелила сърцата на публиката, Джесика смята, че е "важно да уважаме всички аспекти на киното, не само актьорите. Затова ще присъствам на 100 процента."

Припомняме, че големият ден е 27 март, когато екранната Тами Фей ще премери сили с Оливия Колман, Пенелопе Крус, Кристен Стюарт и Никол Кидман.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA