Росалия рисува собствения си автопортрет с "Motomami"

Третият студиен албум на музикалната сензация е още по-дързък, още по-различен и още по-готов да се качва по първите места на класациите.

Motomami, третият албум на музикалната сензация Росалия, вече е на пазара.

Представен като концептуална, експериментална и "нейната най-лична, изповедна и чувствена колекция досега", той съдържа колаборации с The Weeknd и Джеймс Блейк, но и дава достатъчно много възможности да оценим различния подход на певицата.

Motomami включва вече издадените тракове "Saoko" и "La Fama", в който двамата с The Weeknd споделят на испански колко очарователна и съблазнителна може да бъде славата и как точно това я прави коварна и опасна. "Saoko" пък е ярък пример за цялостния дух на албума – грация и изящество, сила и уязвимост, яростна женственост и отстояване на себе си.

"След 3 години, днес съм много щастлива, че държа Motomami в ръцете си. Благодаря ви, че ме чакахте. Вложих цялото си сърце в него и се радвам, че ще го чуете завършен. Благодаря ви за цялата любов и подкрепа, които давате на моята музика", сподели самата Росалия в официалния си Instagram акаунт часове след премиерата.

росалия

Както ще усетите от първите няколко трака, в сравнение с "El Mal Querer", подходът тук е малко по-суров, но още по-танцувален и нестандартен. Поне от гледна точка на височини и бийтове.

"Имам чувството, че не съм правила нещо подобно. Вярно, че и досегашните ми албуми бяха по-сериозни. Този път си казах, че искам да намеря начин да позволя на моето чувство за хумор да присъства", разказа тя пред Зейн Лоу в подкаста на Apple Music.

росалия

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 5 НЕЩА, КОИТО НЕ ЗНАЕТЕ ЗА РОСАЛИЯ, А ОПРЕДЕЛЕНО ТРЯБВА

Точно там носителката на "Грами" отбеляза, че Motomami е по-скоро опит да направи свой собствен автопортрет. "Бях игрива, когато бях дете. Казах си следното. Защо забравям това? Просто имах чувството, че тази моя страна трябва да е част от албума, ако изобщо правя албум в момента, защото се чувствам така."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA