След драмата и хейта, Рейчъл Зеглър ще присъства на Оскарите

Звездата от "Уестсайдска история" все пак ще има възможността да отпразнува триумфа лично.

След като в началото на седмицата в социалните мрежи избухна революция заради Рейчъл Зеглър, можем да кажем, че объркващата ситуация има щастлива развръзка.

В отговор на въпрос от свой фен, който се чуди какво любимата му актриса ще носи на червения килим на Оскарите, звездата от "Уестсайдска история" отговаря "анцуг и тениската на гаджето ми, защото не съм поканена".

Макар да спечели Златен глобус за най-добра актриса в комедия или мюзикъл, Академията не удостои младата звезда с номинация, но предвид седемте такива за филма на Стивън Спилбърг, нейното присъствие на церемонията е повече от логично.

Впоследствие членове от екипа на организаторите обясниха, че канят директно единствено и само номинираните и всички презентиращи на сцената. За останалите се раздават покани на филмовите студиа, което означава, че вероятно някой от техния екип не е предвидил покана за Зеглър.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОСКАРИ 2022: ПЪЛНИЯТ СПИСЪК С НОМИНИРАНИТЕ

Няколко часа по-късно стана ясно, че Рейчъл е била поканена да връчи награда, но не се знае дали ще присъства, тъй като в момента снима филмовата адаптация на "Снежанка" във Великобритания.

"Е, хора, не мога да повярвам, че ще го кажа, но ще се видим в неделя! Абсолютно невероятният ни екип в @Disney и продуцентите свършиха магия в истинския живот и ще мога да отпразнувам нашия @westsidemovie на Оскарите", споделя тя в официалния си Twitter акаунт, потвърждавайки, че ще атакува червения килим и сцената. "Наясно съм, че снимането на филм по време на COVID не е лесно и всяка промяна в графика не е малка жертва."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОСКАРИТЕ ВЕЧЕ СА СПЕЦИАЛНИ ЗА КИРСТЕН ДЪНСТ И ДЖЕСИ ПЛЕМЪНС

"Очевидно благодаря на @TheAcademy и @WillPackerProds за презентаторското място. Развълнувана съм да отворя този лъскав плик и не бих могла да бъда по-благодарна на всеки, който направи това възможно. Наистина. Уау, сега какво да нося..."

Преди няколко часа Академията обяви, че Рейчъл ще вземе участие и в специален музикален трибют за покойния композитор Стивън Сондхайм, заедно с Бен Плат, Синтия Ериво и Лесли Одъм младши.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA