Рейчъл Зеглър не е получила покана за Оскарите

Въпреки че "Уестсайдска история" ще се състезава в седем от категориите, звездата в главната роля няма да присъства.

Ако сте гледали последната филмова адаптация на "Уестсайдска история", знаете, че Стивън Спилбърг се справи повече от добре с разказването на драматичната любовна история. Рейчъл Зеглър - също.

Оказа се обаче, че главната актриса от лентата не получи номинация в съответната категория на тазгодишните Оскари, нито пък покана за голямата вечер, която ще се случи в края на седмицата.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕСИКА ЧАСТЕЙН ЩЕ ПРОПУСНЕ ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ НА ОСКАРИТЕ

"Боже мой, хора! Оценявам цялата подкрепа. Наистина, наистина е така. Живеем в безпрецедентни времена и не може да си представите многото работа, която се случва зад кулисите, за да е възможно филмовата магия да съществува", сподели самата Зеглър в официалния си Twitter акаунт, след като нейните фенове започнаха инвазия в социалната мрежа. "Нека всички просто уважаваме процеса."

20-годишната актриса спечели "Златен глобус" за Най-добра актриса в комедия или мюзикъл, което я направи първата колумбийска звезда, спечелила въпросния приз, както и най-младата негова носителка в историята изобщо.

Под един от последните social media постове на звездата неин фен отбелязва, че няма търпение да види какво ще облече в нощта на Оскарите, като именно от нейния отговор разбрахме самата ситуация. "Не съм поканена, така че анцуг и тениската на гаджето ми."

Всички в интернет пространството започнаха да реагират на новината, а Рейчъл разказа повече.

"Опитах всичко, но изглежда, че няма да стане. Ще подкрепям "Уестсайдска история" от дивана и ще се гордея с работата, която свършихме преди 3 години. Надявам се да се случи някакво чудо в последния момент и да мога да отпразнувам филма ни лично, но хей, предполагам, че понякога се случва така."

рейчъл зеглър

Тя допълни, че е благодарна за "целия шок и възмущението", уточнявайки, че е "разочарована", но продължава да се гордее с работата по лентата.

Номинираните винаги получават покани за голямата вечер, както и големите филмови студиа. И въпреки че Зеглър не попада в списъка с директни възможни победители, присъствието ѝ на другите големи церемонии до този момент ни навежда на мисълта, че има нещо нередно.

Академията все още не е коментирала особеното случване, но раздаването на статуетките ще се случи тази неделя, 27 март.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA