Всичко, което се случи зад кулисите на Оскарите

С други думи, онова, което няма да видите в телевизионното излъчване на церемонията.

Когато камерите спрат да работят и ръцете си почиват от силни аплодисменти, раздаването на Оскарите може да изглежда като приятелско събиране. Нали, сещате се, такова със скъпи рокли и костюми, страхотни прически и много, много известни представители на компанията.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МОДНИЯТ ПАРАД ПРОДЪЛЖИ И НА ПАРТИТО НА VANITY FAIR

Отвъд червения килим и случващото се на сцената, най-важната вечер в светския календар винаги е била приемана за балон от суета, предварително планирани моменти и до болка познати пози.

И именно зад камера остава "нормалният" елемент от цялото случване. Даваме за пример селфитата с Пенелопе Крус, прегръдките на Андрю Гарфийлд и Джесика Частейн, разговорите на Никол Кидман с Джеси Племънс и Кирстен Дънст, срещата на Дженифър Гарнър и Брадли Купър, очарователните Рейчъл Зеглър и Джейкъб Елорди.

Ако искате да видите масата на Аштън Къчър, Мила Кунис, Кристен Стюарт и нейната годеница - Дилън, първите мигове на Ариана ДеБоуз с наградата ѝ, или Бионсе, отвъд спиращото дъха изпълнение, галерията по-горе е вашето място. Thank us later.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA