Никола Пелц и Бруклин Бекъм са подписали предбрачен договор

Големият ден за двойката ще се случи този уикенд, а звездните гости ще бъдат повече от тези на Оскарите.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 април 2022

Бруклин Бекъм и Никола Пелц ще си кажат заветното "да" този уикенд. С други думи, подготовката за специалния ден вече тече с пълна сила.

Най-големият син на семейство Бекъм и актрисата ще се оженят в имението на Пелц на брега на океана в Палм Бийч, а източници, близки до тях, разкриват, че младата двойка вече е подписала масивен предбрачен договор.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗНАЕТЕ ЛИ ЛЮБОВНАТА ИСТОРИЯ НА ДЕЙВИД И ВИКТОРИЯ БЕКЪМ?

бруклин бекъм

Логично е да предположите, че причината е огромното нетно състояние на родителите на Бруклин, за които се знае, че разполагат с повече от 498 милиона долара, но финансовото споразумение всъщност ще защити Никола, чийто баща има общо около 1.7 милиарда долара, поне според информация на The Daily Mail.

Двамата вече са в Маями и изпипват последните детайли, измежду които и роклята на Никола - персонализиран модел Valentino, проектиран лично от Пиерпаоло Пичоли.

Очаква се сватбата да бъде събитията, за което всички ще говорят, тъй като отвъд красивите гледки на Маями, има повече от звезден списък с гости, в който открихме имената на Гордън Рамзи, Ева Лонгория, Том Брейди, Жизел Бюндхен и Мел Би.

В края на миналата седмица се появи информация, че на важния момент за двойката ще присъстват и принц Хари и Меган Маркъл, особено след като Дейвид и Виктория уважиха тяхната сватба през 2018-а, но към момента това все още е непотвърдена информация.

По-малките братя на Бруклин, Ромео и Круз Бекъм, ще бъдат кумове, а сестра му Харпър Бекъм и бабата на Никола по майчина линия ще влязат в ролята на шаферки.

бруклин бекъм

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA