Netflix започва да търси своята Кейт Мидълтън

Очаква се херцогинята на Кеймбридж да бъде част от сюжетната линия в шестия сезон на "Короната".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 април 2022

Въпреки че все още сме в очакване на номер 5, подготовката за шестия и последен сезон на "Короната" тече с пълна сила.

Очевидно сюжетната линия в него ще засегне първите дни от романса на принц Уилям и Кейт Мидълтън, тъй като източници, близки до продукцията, разкриват, че в момента се търси актриса, която да изиграе колежанката Кейт.

the crown

"Херцогинята на Кеймбридж би била лесна победа за The Crown, защото това ще накара повече хора да гледат, но тъй като тя не е решаваща част от сюжета, присъствието на Кейт е бонус. Ще я включат, само ако успеят да намерят правилния кандидат", споделят запознати пред The Sun.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКИ ХАРЕСВАТ "THE CROWN", ЕТО КАКВО МИСЛИ КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО ПО ВЪПРОСА

Макар към момента да липсва официално потвърждение, знаем, че шестата инсталация от поредицата ще проследи събитията от края на 90-те и началото на новия век. Все пак бъдещите херцог и херцогиня на Кеймбридж се запознават и завършват през 2005 г.

the crown

Докато ролята на Кейт в сериала звучи сравнително незначителна, информация за друг кастинг тръгна из социалните мрежи - търсят се и актьори, които да изиграят принц Уилям и принц Хари в късните им тийнейджърски и ранни 20 години. Тяхното екранно време е описано като "значимо" и именно заради това продуцентите търсят "силна физическа прилика", което май не е нова информация.

Споменава се, че не е необходим предишен актьорски опит, така че ако случайно приличате на кралска особа, ще се радваме да ви гледаме на екран.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA