Всичко, което се случи на #BringTheBloggers Vol.9

Специални гости, страхотни подаръци, приятни емоции - така премина деветото издание на любимото събитие.

На 28 май отново се събрахме в Интер Експо Център, този път за деветото издание на любимото събитие #BringTheBloggers.

Старт на специалния ден дадохме веднага с панела "Бизнесът говори", в който Евгения Джаферович и Ива Софиянска от A-Social споделиха какво е задължително и какво със сигурност не бива да се случва в комуникацията между инфлуенсър и агенция. Самите те разказаха повече за приятелството си, работата и предизвикателствата в нея, защото такива, дори в техния случай, със сигурност не липсват.

#BringTheBloggers

Следващият ни гост? Симона Стилиянова от Zero Waste Sofia. След като в края на миналата година спечели статуетка в категория ECOLOGY на първите у нас награди за създатели на дигитално съдържание, със Симона обсъдихме *първите* стъпки към устойчивия начин на живот. Тя призна, че е почти невъзможно да живееш изцяло екосъобразно, но потвърди тезата, с която вече сме наясно - малките крачки движат голямата промяна.

#BringTheBloggers

Макар да го планираме от доста време, най-накрая успяхме да отделим време на TikTok и случващото се в него. Със 170 000 последователи и почти 3 милиона харесвания в платформата, Ива Мандичева разкри интересни подробности за алгоритъма и ни убеди, че в социалните мрежи, искаме или не, абсолютно всичко се случва с постоянство. Без значение дали под "постоянство" разбирате редовна комуникация с аудиторията или публикуването на 16 видеа дневно.

#BringTheBloggers

След традиционната кафе пауза, в която успяхме да "разменим няколко приказки" и да коментираме бурята навън, продължихме с още три панела и вълнуващи гости.

Една от най-дългоочакваните срещи за екипа на GRAZIA беше тази с Момата Барби и слънчевата дама зад любимия акаунт - Диана Петрова. Изобщо не очаквала нейният проект да се превърне в такъв успех, Диана издаде, че изработва абсолютно всички дрехи и концепции за Момата, която имахме възможност да поздравим от първо лице. Признаваме, жестока е!

#BringTheBloggers

Веднага след нея на сцената поканихме страхотната Рада Копрева. Дъщерята на Мария Касимова-Моасе, която вече следваме активно в YouTube и Instagram, сподели, че при нея нещата се случват изключително спонтанно, задължително от забавната гледна точка, но не и без щипка реализъм. Това е и тайната на успеха.

#BringTheBloggers

Финал на събитието поставихме със специален панел, посветен на част от големите победители в първите THE #AWARDS - Цвета Евтимов, Алина Манова и Сами Хоссни, с които говорихме за последните тенденции в майчинството, макиажа и фитнеса, но не пропуснахме да обсъдим в подробности какво, как, къде и кога. Знаете, важно е.

#BringTheBloggers

На коктейла се насладихме на прекрасните вина на Chateau Avli, всички гости си тръгнаха с подаръци от Catrice, Essence и Biotrade, а екипът на Атика Ева носеше прекрасни рокли от LIÁNN Collection.

Благодарим отново на нашите приятели от Бритиш Американ Табако, Catrice, Essence и Biotrade, които ни помогнаха да направим #BringTheBloggers Vol. 9 това, което е. Благодарим и на всички вас! До скоро.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA