Мария Бакалова влиза във вселената на Marvel

Току-що получихме поредната причина да очакваме "Guardians Of The Galaxy Vol. 3" с нетърпение.

Мария Бакалова се присъединява към вселената на Marvel!

"Нашето" момиче влиза с главна роля в "Guardians Of The Galaxy Vol. 3" и макар към момента да няма никакви подробности за нейния персонаж, смело твърдим, че се вълнуваме.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МАРИЯ БАКАЛОВА ИСКА ДА ГЛЕДАМЕ "ЖЕНИТЕ НАИСТИНА ПЛАЧАТ"

Снимките за дългоочакваното продължение на големия боксофис хит приключиха през ноември, а на екран ще видим Крис Прат, Зоуи Салдана, Вин Дизел, Дейв Батиста, Брадли Купър, Силвестър Сталоун, Карън Гилън, Елизабет Дебики, Уил Полтър, Чук Ивуджи и Даниела Мелшиър.

Режисьорът Джеймс Гън наскоро сподели, че към продукцията ще се присъединят още любими имена, като в нов туит самият той разкри, че е очаквал тайната да излезе наяве отдавна, но и че Мария е "невероятна" в проекта.

"Честно казано... АЗ СЪМ НАЙ-ЩАСТЛИВИЯ ЧОВЕК НА СВЕТА!!!! Беше най-трудно да пазя този проект в тайна и не мога да повярвам, че сега е факт", споделя звездата от "Борат" в официалния си Instagram акаунт. "@jamesgunn, БЛАГОДАРЯ ТИ, че ме покани в най-невероятното семейство, за което някой може да мечтае!!! Ти си НЕВЕРОЯТЕН творец и за мен беше най-голямата чест да работя с теб! Твоята визия, твоят хумор, твоят талант - те са отвъд тази Вселена ❤️‍🔥, нищо чудно, че изследваш толкова различни места и създания! Да те срещна и да те познавам - това промени живота ми! Обичам те, възхищавам ти се и дълбоко те уважавам ❤️. ОБИЧАМ, ОБИЧАМ, ОБИЧАМ, ОБИЧАМ, ОБИЧАМ, ОБИЧАМ всеки, който е част от #GOTG и @marvelstudios! Каква красива група от талантливи хора! ❤️❤️".

Както може да се досетите, липсват каквито и да било детайли, но се очаква това да бъде последната инсталация от историята на Питър Куил и неговата междугалактическа банда. Премиерата ще бъде на 5 май 2023 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA