Малума се връща към корените си с The Love & Sex Tape

Макар заглавието на новия му албум да подвежда, песните в него всъщност са емоционална изповед.

Фотография: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Малума се завърна с нов албум - "The Love & Sex Tape".

Още от първия сингъл в него става ясно, че това е проект, наситен с ърбан усещане и вихрушка от емоции - любов, разбито сърце, страст и адреналин, които оформят вълнуващия траклист. В колекцията се усещат както новата насока, в която е поел, така и характерният ритъм, с който колумбийската звезда стартира изключителната си кариера.

Малума

"Измина повече от десетилетие, откакто за пръв път се качих на сцената. Напоследък започнах да усещам липсата на емоцията, която ме вдъхнови в самото начало. Почувствах, че имам нуждата да се завърна към ърбан корените си и да общувам с феновете, които обичат градския ритъм. Именно той ме определя, затова реших да запиша този албум. "The Love & Sex Tape" представя моята двойнственост и е нова версия на оригиналното ми звучене", споделя самият той.

Новият студиен албум включва 8 песни, 2 от които са наскоро издадените сингли "Cositas de la USA" и "Mojando Asientos" с Feid, а също и чисто новата колаборацията с Chencho Corleone - "Nos Comemos Vivos", чието видео е продуцирано и режисирано от продуцентската къща на Малума.

На обложката на "The Love & Sex Tape" виждаме любимото куче на певеца, което по негови думи е собствената му сянка - Буда. Верен спътник в неговия живот, той е изобразен от известния художник Джоузеф Клибански.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХЕЙ, МАЛУМА Е НОВОТО ЛИЦЕ НА VERSACE

Наскоро Малума изнесе страхотен концерт на живо на емблематичния стадион Атанасио Жирардо в родния си град Меделин пред повече от 53 000 души, а грандиозното световно турне Papi Juancho продължава в Мексико през юни, преди колумбийският Дон Жуан да се завърне в Европа за още срещи с феновете си.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA