Малума дебютира и като режисьор

It's Maluma, baby! Новият сингъл на латино идола показва съвсем нова страна на безкрайната му креативност.

Фотография: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

В интерес на истината, след всичко, което ни показа през последните няколко години, имаме чувството, че Малума може всичко. Дори да бъде режисьор.

Суперзвездата представи своя нов сингъл, озаглавен "Mojando Asientos", колаборация с певеца и автор на песни Feid, който е от родния град на Малума – Меделин, а в красивата визуализация към закачливото регетон парче освен изпълнител, той влиза и в ролята на режисьор.

Клипът към парчето е първото музикално видео, заснето от собствената му продуцентска компания Royalty Films, създадена в подкрепа на младите латино творци, които са част от неговата фондация El Arte De Los Sueños.

Правейки своя режисьорски дебют, визията на латино идола е водена от желанието да създаде нещо артистично, поетично и показващо красота, иновативни образи и фигуративни изрази чрез различни среди, цветове и природа. Видеоклипът е продукт на колаборацията му с Cesar "TES" Pimienta и Rayner Alba „PHRAA", които помагат на певеца от дълги години по отношение на творческата дирекция.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: MALUMA, BABY! КАКВО НЕ ЗНАЕТЕ ЗА КОЛУМБИЙСКИЯ ДОН ЖУАН?

малума

Междувременно Малума обяви мащабната си дизайнерска колаборация с Macy's и стартира световното си турне Papi Juancho Maluma 2022 в Европа със зашеметяващ разпродаден концерт в Париж. Откриващото шоу бе последвано от препълнени зали в Лондон, Монпелие, Албания, Цюрих и Женева.

За съжаление, този път няма да мине през България, но се надяваме при следващия да не ни забрави. Шоуто му в "Арена Армеец" беше пожар!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA