Михаела Маринова поставя ново начало с "До безкрай"

Във видеото към актуалния сингъл на певицата виждаме нейната по-различна и много, много по-дръзка страна.

Фотография: Вирджиния Рекърдс

Каквото и да правим, в даден момент затваряме очи и влизаме в тунела на собственото ни подсъзнание, където образите от миналото, страховете и мечтите се сблъскват помежду си. Точно тогава най-важното е да имаш сила да излезеш от въпросния тунел и да продължиш напред. И така до безкрай.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МИХАЕЛА МАРИНОВА ЗАПОЧВА ОБРАТНОТО БРОЕНЕ ЗА ВТОРИЯ СИ АЛБУМ

Това е смисловият център в новото видео на Михаела Маринова към песента "До безкрай", което излиза само седмица след премиерата на проекта. В клипа Михаела е с променен имидж, свири на електрическа китара и се вози на специален модел мотор, от който в цяла България има само 5 бройки.

Зад видеото застава тандемът Стефан Маринов и Петко Андонов от Buddubbaz Tape Company, а творческата идея е на Саня Армутлиева.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МИХАЕЛА МАРИНОВА (ОТНОВО) ДОКАЗА, ЧЕ МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ

"С всеки следващ мой проект разбирам, че за музиката съм готова на всичко и че след всяка нова песен, след всяко ново видео, се събуждам различна. Толкова обичам това, което правя", споделя Михаела.

Официалната премиера на видеото към "До безкрай" е днес в YouTube канала на Вирджиния Рекърдс, както и в телевизионния ефир, а на 23 юли Михаела ще излезе на сцената на тазгодишното издание на Sofia Summer Fest.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA