"Бащата на булката" е №1 в HBO Max

Латиноамериканският прочит на историята е най-гледаното заглавие в стрийминг платформата четири дни след премиерата си.

Фотография: HBO Max

Никак не сме изненадани от последващото твърдение, но "Бащата на булката" е най-голямата филмова премиера на HBO Max.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АЛИСИЯ ВИКАНДЕР ВЛИЗА В ОБУВКИТЕ НА ИРМА ВЕП

Бащата на булката

Макар да е заглавие, създадено за директно пускане в стрийминг платформата, "Бащата на булката" е №1 по целия свят броени дни след премиерата си миналия четвъртък. Лентата вече е на първо място и у нас, следван от "Фантастични животни: тайната на Дъмбълдорф" и "Семейство Адамс 2".

Новата екранизация с латиноамерикански прочит на едноименния роман на Едуард Стрийтър е първото лятно заглавие от специално създадените под марката Made for Max. Филмът събира в общ проект Анди Гарсия и Глория Естефан за първи път от 20 години, заедно с изключително популярните за испаноговорящата публика по света – актьора и певец с близо 5 милиона Instagram последователи Диего Бонета, като младоженеца и Педро Дамян, който играе неговия баща.

Бащата на булката

Анди Гарсия и Глория Естефан влизат в ролите на отдавна женените Били и Ингрид, които са пред развод. Докато голямата им дъщеря София не се прибира в Маями и новините, които носи оставят на заден план желанието им да споделят решението за раздяла. София ги запознава с годеника си Адан и обявява плановете им за бърза сватба и съвместен живот в Мексико. Това завихря поредица от комични случки и борба между традициите и авторитетите в двете семейства, на фона на надпревара с времето за организацията на идеалната сватба.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЧЕТВЪРТИЯТ СЕЗОН НА "ЗАПАДЕН СВЯТ" ИДВА НА 27 ЮНИ

"Освен вдъхновение от оригиналните филми, черпих такова и от преживяванията от моята сватба.  Когато я планирахме майка ми ми каза: "Това не е само твоята сватба. Това е и сватбата на родителите." На което отговорих: "Само през трупа ми!". Това доведе до седем месеца на разочарования, неизпълнени очаквания, компромиси и преговори между нашите семейства, докато не се спрем на сватба, която всички искахме", споделя режисьорът Газ Алазраки. "Не можах да устоя да се възползвам от възможността да се пошегувам с колко болка и хумор идва този чакан момент. Очаква се да е изключително радостно събитие, но често пътят до него е изпълнен с конфликти и драма. Карате се и плачете, но след това преодолявате всичко и най-вече себе си и се събирате, за да седнете на една маса и да празнувате. И за мен това е семейството."

Бащата на булката

Продукцията e модерен романтичен прочит с поглед към вечната класика. Искряща история за семейството и неговите неразрушими връзки илюстрира изненадващите и забавни начини, по които сърцето може да се адаптира в името на любовта. Не пропускайте!

Гледайте "Бащата на булката" в HBO Max.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA