Камерън Диас е готова за второ дете

Актрисата не знае как ще се справи времево, но е сигурна, че иска още наследници.

Камерън Диас и Бенджи Мадън "обмислят" отново да влязат в ролята на родители.

Двойката посрещна първото си дете, дъщеря им Радикс, през 2019 г. чрез сурогатна майка и по всичко личи, че в момента търсят варианти как да разширят семейството си по този начин.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗАЩО КАМЕРЪН ДИАС НИКОГА НЕ МИЕ ЛИЦЕТО СИ?

дфгхй

"Камерън и Бенджи са обсъдили възможността да имат още едно дете и дори търсят сурогат от известно време", казва източник, близък до тях. "Бенджи винаги е искал голямо семейство и Камерън нямаше нужда да бъде убеждавана, след като се роди дъщеря им. Ако отново тръгнат по пътя на сурогатното майчинство, двамата се надяват да имат момче."

"Те биха искали момче, разбира се, но просто искат здраво бебе", продължава вътрешният човек. "Сурогатното майчинство с дъщеря им беше нещо, в което имаха много съмнения. Оказа се, че това е най-доброто нещо, което някога са правили."

фгхй

С течение на времето Диас неведнъж е говорила какво е да си родител в Холивуд и с колко неща трябва да се справя всъщност.

"Не можех да си представя да съм майка... но сега, когато съм такава, искам където съм аз, там да е и детето ми, поне до първата му година. За съжаление, трябва да бъда на снимачна площадка, което отнема 14 часа, 16 часа от деня ми далеч от детето ми", коментира тя неотдавна.

"Нямаше да бъда майката, която съм сега, ако бях избрала да направя това в който и да е друг момент от живота си. Съчувствам на толкова много майки, които не могат да отделят нужното време на децата си, които трябва да ходят на работа. Съчувствам им много - и на тях, и на децата им", добавя звездата от "Ангелите на Чарли".

Въпреки че прекара почти десетилетие извън светлината на прожекторите, фокусирайки се върху семейството си и своята марка вино Avaline, Диас обяви, че отменя пенсионирането си, за да участва в предстоящата екшън комедия на Netflix "Back in Action", заедно с Джейми Фокс.

фгхйк

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НОВОТО ИМЕНИЕ НА КАМЕРЪН ДИАС Е ПРОСТО У-А-У

Скоро тя уточни как точно иска да промени начина си на живот, за да се върне към актьорството. "Всеки има само 100 процента и винаги трябва да разберете как ще разделите тези 100 процента, за да ги разпространите във всички важни части от живота си." Права е!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA