Линда Еванджелиста се завръща в модната индустрия

След редицата неуспешни пластични операции, супермоделът отново застава под светлината на прожекторите.

Линда Еванджелиста се появи в първата си кампания след неуспешните пластични операции.

В рамките на уикенда емблематичният супермодел сподели кадър от фотосесия за Fendi, добавяйки, че е "толкова благодарна" на всички членове на екипа, участващи в проекта.

На 9 септември Fendi всъщност ще бъде домакин на специално модно шоу в Ню Йорк, за да отпразнува 25-ата годишнина на #FendiBaguette. Ким Джоунс също ще отбележи специален повод - две години, откакто се присъедини към бранда като креативен директор.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КИМ ДЖОУНС ОТВАРЯ СТИЛНИТЕ АРХИВИ НА FENDI

дфгхйк

Фотосесията е първият актуален работен ангажимент на супермодела, след като в края на миналата година разказа откровено за кошмарния си сблъсък с козметичната хирургия.

"За моите последователи, които се чудеха защо не работя, докато кариерите на връстниците ми процъфтяваха, причината е, че бях брутално обезобразена", коментира тя тогава.

Линда заведе дело срещу компанията на "CoolSculpting" за обезщетение от 50 милиона долара, твърдейки, че не е могла да работи, след като е преминала седем сесии в кабинета на дерматолог от август 2015 г. до февруари 2016 г.

Представител на компанията, чието дело са процедурите, казва, че всичко препоръчано "е добре проучено с повече от 100 научни публикации и повече от 11 милиона лечения, извършени по целия свят", добавяйки, че редки странични ефекти "продължават да бъдат срещани и добре проучвани."

дфгхй

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КЛАУДИЯ ШИФЪР ПОКАЗВА СИЛАТА НА СУПЕРМОДЕЛИТЕ В ИЗЛОЖБА

Докато нейният случай се движи през съдебната система, Линда казва, че се опитва да върне живота си, но остава оптимистично настроена, че споделянето на нейната травма ще осигури утеха на други в подобни ситуации.

"Надявам се, че ще мога да се отърся от срама и да помогна на други хора, които са в същата ситуация като мен. Това е целта ми", завършва тя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA