Рецептата за красота на Дженифър Гарнър ще ви хареса

Това са съветите, които актрисата сама повтаря на децата си през по-голямата част от времето.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 01 август 2022

Дженифър Гарнър е тук, за да сподели любимите си съвети за красота.

Актрисата всъщност често ги повтаря на дъщерите си Вайълет и Серафина, които споделя с бившия си съпруг Бен Афлек, но е категорична - "Обсебвайте се по-малко."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БЕН АФЛЕК ОБВИНИ ДЖЕНИФЪР ГАРНЪР ЗА ПРОБЛЕМИТЕ СИ С АЛКОХОЛА

fghj

Макар че едва ли ще прозвучи изненадващо, 50-годишната актриса държи на естествената красота.

"Моята философия за косата е същата, с която подхождам към грима, а именно, че ако се грижите за кожата и косата си, тогава трябва да се чувствате добре, без да добавяте нищо допълнително", обясни тя.

И добавя: "С напредването на възрастта сигурно имам нужда от повече спирала или да боядисвам по-често корените си, но не е нужно да правя това, защото знам, че кожата и косата ми изглеждат добре. Те са красиви, както винаги са били."

dcfgh

Това, което Гарнър повтаря на децата си в тийнейджърска възраст, е: "Гледайте се в огледалото по-малко, обсебвайте се по-малко."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕНИФЪР ГАРНЪР ИСКА ПРОСТО ДА ИЗГЛЕЖДА "НОРМАЛНО"

"Погледнете останалия свят, за да видите за какво бихте могли да използвате времето си вместо това", казва още Гарнър, която смята, че хората наистина се вглъбяват в образа в огледалото, а това реално "не носи никаква полза".

dsfgh

Според нея няма смисъл да се фиксираме в неща, които не можем да променим. "Не е нужно да носите толкова много грим или постоянно да ходите на сешоар."

Гарнър споделя още, че за да прибегнеш до хирургически намеси, е редно да бъдеш "невероятно разумен", но и да чакаш възможно най-дълго. "Не си мислете, че щом станете на 37 и трябва веднага да бомбандирате лицето си с игли."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA