Кайли Дженър и Травис Скот са щастливи заедно

Напук на постоянните слухове, че двойката се разделя, те имат здраво и сплотено семейство.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 11 август 2022

Кайли Дженър и Травис Скот са щастливи заедно и се справят прекрасно като родители на двете си деца.

Източници, близки до най-малката сестра от клана Кардашиян-Дженър споделят, че връзката ѝ с рапъра всъщност е в разцвета на своя любовен потенциал.

vbn

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РОМАНТИКАТА Е ЖИВА: ТРАВИС СКОТ ОБСИПА ДОМА НА КАЙЛИ ДЖЕНЪР С РОЗИ

"Нещата между Кайли и Травис вървят супер добре. Те наистина са свикнали да бъдат заедно и са наистина успешни родители", коментират запознати. "Това наистина работи за тях, просто да живеят живота си и се справят фантастично като родители на две деца."

Дженър и Скот направиха връзката си публична още през 2017 г. Малко след това, през февруари 2018 г., посрещнаха на бял свят малката Сторми Уебстър, но съобщенията за раздяла се появиха не дълго след раждането ѝ.

cvfgbhn

Изглежда, че с течение на времето двамата са изгладили нещата и в момента всичко е наред - през март дори се роди техния син.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БЕБЕТО НА КАЙЛИ ДЖЕНЪР ВЕЧЕ НЕ СЕ КАЗВА УОЛФ, ВИЖТЕ СПЕЦИАЛНОТО ВИДЕО

"Травис е много ангажиран като баща и Кайли харесва това. За него Кайли и семейството му са основен приоритет и точно това ги прави наистина успешни като двойка. Той винаги дава всичко от себе си и дори надхвърля очакванията им и като баща, и като партньор. Кайли оценява неговата отдаденост към нея и тяхното малко семейство", казва близкият до най-младата милиардерка в света.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA