Не, не, не, Никола Пелц няма вражда с Виктория Бекъм

Изборът на Valentino за големия сватбен ден не означава, че в семейната идилия съществува излишно напрежение.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 11 август 2022

Четири месеца след като се ожениха на пищна церемония в Палм Бийч, Бруклин Бекъм и Никола Пелц за първи път коментираха семейната динамика и надеждите за бъдещето.

Говорейки пред Variety, младоженците директно адресираха слуховете, че Никола не се разбира с известната майка на Бруклин - модната дизайнерка и бившата Spice Girl Виктория Бекъм. Тя категорично заяви, че слуховете са неверни и смята, че са започнали, когато не е облякла дреха на Виктория за сватбата си.

dcfgh

"Щях да го направя и наистина исках, но след няколко месеца тя осъзна, че ателието ѝ не може да влезе в сроковете, така че трябваше да избера друга рокля", разкрива моделът и актриса.

Никола мина по пътеката в поразителна custom-made бяла рокля на Valentino, проектирана лично от Пиерпаоло Пичоли - модел с дълъг шлейф и воал с флорални декорации, които съвпадаха с тези на прозрачните ѝ ръкавици.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НИКОЛА ПЕЛЦ И БРУКЛИН БЕКЪМ СА ПОДПИСАЛИ ПРЕДБРАЧЕН ДОГОВОР

Никола и Бруклин за първи път направиха публично достояние връзката си през януари 2020 г. и обявиха годежа си през юли с.г. И Виктория, и съпругът ѝ Дейвид Бекъм присъстваха в деня на предложението и непрекъснато демонстрират подкрепата си към младата двойка.

Бруклин е сравнително лаконичен за драмата в интервюто, но отбелязва: "Всички се разбират, което е добре". Двамата обаче открито споделиха, че се надяват да имат голямо семейство в близко бъдеще - както със собствени, така и с осиновени деца.

dfgh

И докато Никола продължава с кариерата си на модел и актьор, Бруклин, който се учи да готви от началото на пандемията, каза, че би искал един ден да отвори ресторант и да участва в различни риалити предавания.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО ЗА ГОЛЯМАТА СВАТБА НА БРУКЛИН БЕКЪМ И НИКОЛА ПЕЛЦ

"Винаги съм казвал на жена си, че всъщност трябва да направим телевизионно шоу, защото тя е толкова забавна", споделя Бруклин. "И непрекъснато се вбесяваме един друг. Тя понякога не разбира моя английски хумор."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA