Всичко за голямата сватба на Бруклин Бекъм и Никола Пелц

Някои вече я определиха като "събитието на годината", но май имаме всички основания да се съгласим.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 април 2022

Бруклин Бекъм и Никола Пелц си казаха заветното "ДА"!

Двамата са сключили брак на специална церемония в семейното имение на Пелц край брега на океана в Палм Бийч, Флорида, а ние сме склонни да се съгласим с твърдението, че може би това е сватбата на годината.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЕЙВИД И ВИКТОРИЯ БЕКЪМ ОТПРАЗНУВАХА 22 ГОДИНИ ОТ СВАТБАТА

Всички техни гости са пристигнали още в петък вечер, когато са срещнали младите влюбени на специален коктейл преди самата сватба и приема в събота следобед.

Заветният момент пред олтара е представлявал традиционна еврейска церемония, в която бабата на Никола е била шаферка, а братята на Бруклин - кумове.

Присъстващи споделят, че е имало масивни украси от орхидеи, а булката и младоженецът са разменили обетите си пред близо 600 гости и равин.

бруклин бекъм и никола пелц

Никола е носила сватбена рокля Valentino, проектирана лично от Пиерпаоло Пичоли за специалния ден, но на партито след това се е появила с костюм от две части. Предполагаме, че това е бил изборът и на Бруклин.

На първия ред, напълно логично, са били Виктория и Дейвид, заедно с Ромео, Круз и Харпър. Точно там са били и членовете на семейството на Никола - баща ѝ Нелсън, майка ѝ Клаудия, както и нейните общо седем братя и сестри.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛЮБОВ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД - ТАКА Е ЗАПОЧНАЛО ВСИЧКО МЕЖДУ ДЕЙВИД И ВИКТОРИЯ

Най-вероятно вече сте обърнали внимание на снимките из социалните мрежи, но списъкът с гостите включваше и много други звездни имена като Мел Си, Серина и Винъс Уилямс, Гордън Рамзи, Ева Лонгория и Джордана Брюстър.

Източници, присъствали на сватбата, разказват още, че Марк Антъни е изпълнил четири песни за щастливата двойка, а по време на дълга и емоционална реч Дейвид е говорил за "раждането на Бруклин, семейния им живот и колко страхотна майка е Виктория".

Вместо подаръци, бащата на Никола е поискал от гостите да направят дарения в подкрепа на Украйна, където военният конлфикт продължава.

Бруклин и Никола се сгодиха през юли 2020 г., само шест месеца след като публично потвърдиха взаимоотношенията си.

"Преди две седмици помолих сродната си душа да се омъжи за мен и тя каза "да", сподели най-големият син на семейство Бекъм тогава. "Аз съм най-щастливият мъж на света. Обещавам да бъда най-добрият съпруг и най-добрият татко един ден. ❤️ Обичам те, baby xx."

"Ти ме направи най-щастливото момиче на света", коментира 27-годишната актриса. "Нямам търпение да прекарам остатъка от живота си до теб. Любовта ти е най-ценният подарък. Обичам те толкова много, baby 🥰."

Пожелаваме им много, много щастливи семейни моменти заедно. Честито!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA