Тайните за красота на Кейт Бекинсейл

Ясно е, че грижите за организма и кожата не се случват от само себе си.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 13 август 2022

Факт, Кейт Бекинсейл изглежда ослепително. Само че отвъд достъпа до всевъзможни услуги, продукти и други звездни привилегии, тя разчита на няколко прости beauty трика. Все такива, които без проблем може да добавите към рутината си.

ФИТНЕС

Звездата неведнъж е казвала, че е луда по фитнеса. Истината е, че не обича ходи в залата, но обожава начина, по който се чувства след тренировка - това разкрива още в интервю от 2017 г. Признава още, че може да се самонаказва с упражненията и да мрънка през цялото време, но когато приключи се чувства 100 пъти по-добре. "Тренировката е антидепресантът на природата", категорична е 49-годишната актриса.

dfgh

Тя тренира по 6 пъти седмично със своя личен треньор Брад Сискинд. 

"По-добре е да направите още едно физическо упражнение, за да се освободите от някакъв товар. Представям си, че съм кон, който е пришпорен да тича", казва звездата. Преди тренировка Бекинсейл предпочита да хапва пиле или яйца с масло и билки, след тренировка – зеленчукови салати, брюкселско зеле и сьомга. Понякога си позволява и шепа чипс.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДА, КЕЙТ БЕКИНСЕЙЛ ТРЕНИРА ШЕСТ ПЪТИ СЕДМИЧНО

ХРАНА

Кейт е много придирчива към храненето. Тя се опитва да не консумира кофеин и алкохол, тъй като организмът ѝ е чувствителен към различните стимуланти. Звездата "Пърл Харбър" е включила шоколада също към секцията "забранени храни". "Когато ям твърде много тъмен шоколад, си напомням за наркомана, пристрастен към кокаина", обяснява Бекинсейл.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КЕЙТ БЕКИНСЕЙЛ ЗНАЕ, ЧЕ ИЗЛИЗА С 24 ГОДИНИ ПО-МЛАД ОТ НЕЯ МЪЖ, НО НЕ Й ПУКА

ЙОГА

Освен че ходи на фитнес, актрисата практикува йога, която ѝ помага да избегне контузии по време на снимки. Напоследък актрисата споделя, че е започнала да се интересува и от скачането на батут. Според Бекинсейл подобни натоварвания не само перфектно се отразяват на релефа на мускулите, но и зареждат със страхотно настроение.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA