Скачайте в лодката, защото може да спечелите билети за "Челюсти"

Вярваме, че не сте гледали нищо, докато не го видите на голям екран.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 август 2022

Фотография: Форум Филм България

Краят на летния сезон ще поднесе повод за празник на всички фенове, които смятат, че вече нe правят филмите "като едно време".

Когато през 1975 прави своя дебют, Челюсти чупи всички боксофис рекорди, превръщайки се в първия летен блокбастър. Смразяващата история и знаменитата режисура на младия Стивън Спилбърг обаче имат далеч по-мащабен ефект от страна на зрителите - стресови реакции, невроза и продължителен страх не само от вода, но и от голямата бяла акула, превръщаща се в чудовище.

Челюсти

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЦЯЛА АРТИЛЕРИЯ ХОЛИВУДСКИ ЛЕГЕНДИ НИ КАНИ НА ПЪТУВАНЕ ДО "АМСТЕРДАМ"

И понеже вероятно се чудите защо разказваме всичко това, от 2 септември ще имаме възможността да изживеем приключението на големия екран, както никога досега – в поразителния, всепоглъщащ IMAX формат.

Напълно неизненадващо, Челюсти е признат за шедьовър на седмото изкуство, защото досега не е изгубил частица от въздействието си и продължава да бъде също толкова страховит и релевантен.

Затова с нашите приятели от Форум Филм България ще подарим възможността двама от вас да го изживеят на голям екран. Достатъчно е да последвате официалния ни Instagram акаунт, да откриете тематичния пост с играта и изпълните условията под него.

Защото този септември ще ви трябва "по-голяма лодка", за да се "приберете у дома".

Не пропускайте Челюсти - от 2 септември, ексклузивно в кината и IMAX.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA