Според Дженифър Лорънс майчинството е втори живот

Актрисата пазеше бременноста си далеч от светлините на прожекторите, но сега е готова да говори.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 07 септември 2022

Дженифър Лорънс се появи на корицата на Vogue и вече е готова да коментира най-важната роля в живота си - тази на майка.

"Толкова е страшно да се говори по въпроса. Само защото преживяването е различно за всеки. Ако кажа "Беше невероятно от самото начало", някои хора ще си помислят "За мен не беше невероятно" и ще се почувстват зле, споделя тя за октомврийския брой на модната Библия.

"За щастие, имам толкова много приятелки, които бяха честни. Които казаха: "Страшно е. Може да не се свържете веднага. Може да не се влюбите веднага", разказва още звездата от "Игрите на глада", уточнявайки, че продължава да е реалист, макар вече да е родител.

"Всички продължават да казват, че ще обичам бебето си повече от котката. Но това не е вярно. Не мога ли да го обичам точно толкова, колкото и котката" е логичният въпрос, който се появява на страниците на списанието.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕНИФЪР ЛОРЪНС СТАНА МАЙКА ЗА ПЪРВИ ПЪТ

Продължавайки разказа за този нов цикъл от живота си, Лорънс за първи път разкри пола и името на детето - момченце, което се казва Сай.

"Сутринта, след като родих, имах чувството, че целият ми живот е започнал отначало. Мислех, че това е първият ми ден. Просто се втренчих. Бях толкова влюбена. Новородените са невероятни. Сега обичам всички бебета. Чувам бебе да плаче в ресторант и си казвам "О, колко прекрасно и безценно", допълва тя.

fvgbhn

С характерното си чувство за хумор носителката на "Оскар" отправя към себе си друг въпрос - какво се случва, когато бебето вече не е бебе? "Изведнъж ще започнат да се разхождат, да пресичат улици. Един ден ще шофира. Ще бъде глупав тийнейджър зад волана на кола. Ще казвам "Лека нощ", а след това ще се чудя кой изобщо спи."

Затова Дженифър е благодарна за безпроблемната си бременност, която се случи на фона на толкова промени в света.

"Милиони пъти мислех за това, докато бях бременна. За нещата, които се случваха с тялото ми. Имах страхотна и много щастлива бременност, но всяка секунда от живота ми беше различна", уточнява тя.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕНИФЪР ЛОРЪНС НЯМА ДА КОМЕНТИРА БРЕМЕННОСТТА СИ

"Отглеждам малко момче, което един ден ще тръгне на училище", казва още Лорънс. "Оръжията са причина номер едно за смъртта на децата в Съединените щати. И хората все още гласуват за политици, които получават пари от Националната оръжейна асоциация. Това ме поразява."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA