Джулия Робъртс и Джордж Клуни са пълни професионалисти в "Билет до рая"

Сценарият е писан само за тях, а те са приели да участват само, ако са партньори.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 12 септември 2022

Джулия Робъртс и Джордж Клуни искали всичко да е перфектно в новия им филм „Билет до рая", независимо колко пъти трябва да повторят една и съща сцена.

61-годишният Клуни и 54-годишната Робъртс дадоха интервю пред The New York Times, дни преди премиерата на новия си съвместен проект.

Двамата играят разведени родители, които се събират в опит да предотвратят сватбата на дъщеря си. За целта трябва да пътуват заедно до Хаваи, където попадат в забавни и странни ситуации.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖУЛИЯ РОБЪРТС ЩЕ ПОЛУЧИ НАГРАДА ЗА ЦЯЛОСТЕН ПРИНОС

В интервюто, актьорите се шегуват, че им отнело около шест месеца, за да заснемат точната целувка помежду им.

„Казах на съпругата ми, че е трябвало да целувам Джулия 80 пъти, за да стане перфектна сцена. Отне ни толкова много време, защото постоянно се смеехме и трябваше камерата да спира", казва Клуни.

Той допълва, че с Робъртс са искали да направят всичко както трябва, за да не разочароват зрителите.

Клуни споделя, че „Билет до рая", написан и режисиран от Ол Паркър и е бил създаден за него и Джулия. По думите му, имената на героите им в първия сценарий са били Джорджия и Джулиан. Това е завръщането на двамата приятели към романтичните комедии, като и причината да се съгласят на този филм е работата един с друг.

„Не съм снимал романтични комедии от дълго време. Нямам същия успех като Джулия в този жанр. Но прочетох сценария и си казах, че щом Джулия ще участва, аз съм навит. Помислих си, че ще бъде забавно", казва Джордж.

Джулия Робъртс също не спести комплиментите към колегата си, казвайки че е искала да работи само и единствено с Клуни заради химията помежду им.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖОРДЖ КЛУНИ ПРИЗНАВА, ЧЕ АМАЛ Е ПРОМЕНИЛА ВСИЧКО В ЖИВОТА МУ

Двамата работят заедно по още два филма в миналото – „Бандата на Оушън" и „Пулсът на парите".

„Имаме приятелство, за което хората знаят, а сега ще играем една разведена двойка. Половин Америка си мисли, че сме разведени в истинския живот, така че това ще ни помогне", казва Робъртс.

Актрисата се завърна към Холивуд след четиригодишна пауза, в която обърна повече внимание на семейството и личния си живот.

Джулия има три деца, за които споделя: „Опитвам се да присъствам в живота им колкото се може повече, да не планирам бъдещето. В момента нямам следващи филмови проекти. Обичам да съм вкъщи. Обичам да бъда майка", каза актрисата пред Times.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖУЛИЯ РОБЪРТС СЕ ЗАВРЪЩА КЪМ РОМАНТИЧНИТЕ КОМЕДИИ

Тя разкри още, че по време на снимките на „Билет до рая" е имала възможност да прекара повече време със семейство Клуни – Джордж, Амал и близнаците им Александър и Ела. 

„Те ме спасиха от самотата и отчаянието. Бяхме заедно тогава, когато за първи път бях толкова дълго време без семейството си", споделя Джулия.

Клуни допълва, че семейството на Робъртс е трябвало да се карантинира две седмици преди да я видят, след като са кацнали в Сидни, където се снима филмът.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA