Всичко за сезон 3 на Only Murders in the Building

По всички личи, че звездното трио Селена Гомез, Стив Мартин и Мартин Шорт се сработват перфектно.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 14 септември 2022

Най-гледаната комедия на Hulu, "Only Murders in the Building" ще има наситен със събития трети сезон.

Официално сериалът е подновен за Сезон 3, което означава, че предстоят още интересни улики, които трябва да се разгадаят.

С участието на Селена Гомез, Стив Мартин и Мартин Шорт, популярната поредица за мистериозни убийства проследява фанатиците по истински престъпления, които работят заедно, за да разкрият задълбочаващ се мистериозен случай на убийство, който се разплита в жилищната им сграда в Горен Уест Сайд.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕЛЕНА ГОМЕС СМЯТА, ЧЕ 20-ТЕ СА "ДОБРИ, ТРУДНИ И КРАСИВИ"

Новият сезон 3 ще излезе през 2023 г. Това става ясно от видео на Гомес, Мартин и Шорт, вдигайки тост за страхотен втори сезон с думите: „За един страхотен сезон 3 – добре, следващата година", казва Мартин.

Златното трио отново ще вземе участие, както и съдбите на други герои.

Variety съобщи, че Пол Ръд официално се е присъединил към актьорския състав, за да изиграе Гленрой, предполагаемо чрез ретроспекции, показващи годината, водеща до убийството му.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДА, СЕЛЕНА ГОМЕС Е ГОТОВА ЗА СЪПРУГ И ДЕЦА

Съзадателят на шоуто Джон Хофман каза в изявление: „ Ръд направи прекрасно шоу в света на нашите убийци в края на Сезон 2 като Бен Гленрой. Затова можем да кажем със сигурност, че героя му е човек, за когото определено искаме да знаем повече и да го видим в предстоящия ни Сезон 3. Всъщност, той е ясен източник на много от предстоящи въпроси!"

Едно нещо, което знаем със сигурност досега, е, че Гомес, Мартин и Шорт се забавляват, работейки помежду си – и се надяваме, че продуктивната им динамика неизбежно се равнява на звезден Сезон 3.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕЛЕНА ГОМЕС СЕ СРАМУВА ОТ ТОЗИ МОМЕНТ В КАРИЕРАТА СИ

„Най-професионалното забавление, което съм имал от години!", написа Мартин в Twitter, докато споделяше официалния трейлър за Сезон 2.

Селена също каза, че работейки с колегите си в шоуто осъзнава, че не е била по-щастлива през живота си. „Завърших втори сезон, направих моето готварско шоу и сега ще бъда в студиото до началото на трети сезон.", каза тя.

„Чувствам се така, сякаш в момента, в живота си, съм толкова отворена и обичам това, което правя... просто съм на наистина добро място и в момента и му се наслаждавам.", добави тя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA