Да, Селена Гомес е готова за съпруг и деца

Звездата от "Only Murders in the Building" сподели, че моментът на оттеглянето ѝ от шоубизнеса не е никак далеч.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 10 август 2022

Напоследък Селена Гомес говори често за възрастта, остаряването и житейския опит, но за първи път коментира плановете си за бъдещето.

Появявайки се в подкаста Giving Back Generation, нашата вечна любимка, която през юли навърши 30, открито заявява, че е готова да направи крачка назад и да се посвети на майчинството.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕЛЕНА ГОМЕС СМЯТА, ЧЕ 20-ТЕ СА "ДОБРИ, ТРУДНИ И КРАСИВИ"

Родителският копнеж пък е повлиян от факта, че има възможността отблизо да наблюдава порастването на нейната 8-годишна сестра Грейси.

"Тя поставя нещата в перспектива. На практика аз виждах как един малък човек пораства и се превръща в зряло същество. Няма по-хубаво нещо на света. Чувствам се като родител по някакъв начин. Искам да се наслаждавам на живота, както тя го прави", коментира звездата.

"Надявам се да се омъжа и да стана майка. Съвсем скоро. Вероятно ще ми омръзне. Вероятно ще посветя по-голямата част от живота си на благотворителност, преди да се установя. Но всичко с времето си", коментира тя за бъдещето.

Неотдавна в друг подкаст Гомес призна, че преместването ѝ от Тексас в Холивуд е поставило желанието за деца на заден план.

Тогава Селена заяви: "Със сигурност искам да имам 4 деца. Може би не всички ще са планирани, може и да са. Знам, че това не е моят път и съм изключително благодарна на майка ми, че ми даде възможността да бъда това, което искам да бъда."

По-рано тази седмица в мрежата се появиха слухове за потенциалната връзка на Селена с италианския продуцент Андреа Йерволино, след като папараци ги забелязаха заедно на ваканция. Официална информация по темата обаче все още липсва.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕЛЕНА ГОМЕС ИМА ДА КАЖЕ НЕЩО ВАЖНО НА ХЕЙТЪРИТЕ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA