Сиара иска да промени грижата за кожата завинаги

Певицата пусна на пазара своя козметичен бранд и той наистина има мисия.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 16 септември 2022

И Сиара влиза в козметичната индустрия със собствена skincare марка, носеща името OAM (On a Mission).

Ако сте фен на продуктите с витамин C и на, разбира се, самата Сиара, нейните пет продукта са страхотен начин да придобиете отличителния ѝ блясък.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СИАРА СЕ ПОЯВИ НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ... ПО ХАЛАТ

"Когато влизах в магазините, не знаех откъде да започна и откъде да спра. Беше толкова поразително и си помислих, че трябва да има по-лесен начин да разбера стъпките, които трябва да предприема, за да се грижа за кожата си", разказва тя пред Harper's BAZAAR.

"Оn a Мission" стартира със система за сияние на кожата, клиничен набор от пет продукта, предназначени да помогнат за изсветляване на всички тонове на кожата: почистваща пяна, тампони, серум с 20 процента витамин С, крем за очи и хидратант", допълва тя.

"Процесът е все едно гледаме на тялото си като кола. Трябва да сложиш най-доброто масло - същото се отнася и за кожата. Сигурна съм, че взех предвид нейните ключови нужди", уточнява изпълнителката на "Like A Girl".

Главната съставка и на петте продукта е Tri-C Pro-Peptide Complex - смес от пептиди и три форми на витамин С.

"Витамин С променя играта. Той коригира, защитава и предотвратява. Освен това, озаряващият серум разполага с контролирана система, която има за цел да освободи различните форми на витамин С с различна скорост по начин, уникален за кожата на всеки човек", обяснява основателката на бранда.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СИАРА Е БРЕМЕННА ЗА ТРЕТИ ПЪТ, ОБЯВИ НОВИНАТА С ГОРЕЩА СНИМКА

Цялата гама е клинично тествана и подходяща за всякакви тонове на кожата.

"Това е нещо, с което се гордеем и вярвам, че е едно от нещата, които ни отличават", категорична е Сиара. Смятаме да ѝ се доверим.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA