Карди Би призна, че се е била в стриптийз клуб

Рапърката най-накрая сподели истината, след като 10 пъти отрича обвиненията в съда.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 19 септември 2022

Карди Би се призна за виновна във Върховния съд на Куинс по две обвинения, свързани със сбиване в стриптийз клуб през 2018 г.

29-годишната рапърка се яви в съда, за да приеме споразумение за признаване на вината, което ѝ отрежда 15 дни общественополезен труд.

"Част от израстването и съзряването е да носите отговорност за действията си. Като майка, това е практика, която се опитвам да внуша на децата си, но примерът започва с мен. В миналото съм вземала лоши решения, срещу които не се страхувам да се изправя и да призная", казва самата тя в изявление.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: И КАРДИ БИ ПУСКА СОБСТВЕНА ЛИНИЯ ПРОДУКТИ ЗА КОСАТА

cvbghn

"Тези моменти не определят коя съм сега. Очаквам с нетърпение да премина тази ситуация със семейството и приятелите си, и да се върна към нещата, които обичам най-много - музиката и моите фенове."

Въпросният инцидент се е случил през август 2018 г., когато се твърди, че носителката на "Грами" е поръчала нападение срещу две барманки в стриптийз клуб, защото вярвала, че Offset има афера с една от тях.

фжгхй

Тогава говорител на полицията каза пред CNN, че Карди е "хвърляла столове, бутилки и наргилета в клуба в 3 сутринта."

Въпреки че се съобщава, че жените са били ранени по време на сбиването, и двете са отказали да получат медицинска помощ.

Отричайки това да е истина около 10 пъти, изпълнителката на "I Like It" призна вината си само два дни, след като изненада средното си училище в Бронкс с дарение от 100 000 долара за отдела им по изкуства.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАРДИ БИ РАЗКРИВА СВОЯТА ТАЙНА ЗА ЗДРАВА КОСА

фгхй

"Това средно училище в Бронкс има много специално място в сърцето ми! То ме превърна от 11-годишно момиче в малък тийнейджър. Децата в Бронкс трябва да пораснат бързо поради обстоятелствата и средата", сподели Карди малко по-късно в Instagram.

"Надявам се, че моето дарение ще създаде невероятна програма, която ще помогне на децата да стоят далеч от улицата или проблемния дом. Най-важното е, че ще им позволи да научат нещо, което могат да вземат със себе си в ЖИВОТА."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA