Шакира проговори за раздялата си с Жерар Пике

Певицата споделя, че може в момента животът ѝ да е разбит на парчета, но вярва, че всичко ще бъде наред.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 25 септември 2022

Шакира най-накрая коментира раздялата си с Жерар Пике и обвиненията в изневяра, които запалиха публичното пространство.

"О, наистина е трудно да говоря, при това за първи път в интервю", споделя изпълнителката на "Hips Don't Lie" за октомврийската дигитална корица на Elle.

"Запазих мълчание и просто се опитах да осмисля всичко. Трудно е да говоря, особено когато все още преминавам през това в очите на обществеността. Нашата раздяла не е обикновена раздяла. Трудно е не само за мен, но и за децата. Невероятно трудно."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ИСПАНИЯ ИСКА 8 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ШАКИРА

Въпреки че така и не стигнаха до сключване на брак, раздялата на Шакира и Пике този юни беше изненада за феновете. Двамата бяха заедно в продължение на 12 години и споделят две деца: Милан на 9 и Саша на 7. 

По време на романса си колумбийската певица и испанският спортист живееха в Барселона, за да може Пике да играе в Барселона, въпреки че преместването в Съединените щати би било по-добро за певческата кариера на Шакира.

"И така, единият от двамата трябваше да направи тези усилия и тази жертва. Аз ги направих. Пуснах кариерата си на втора скорост и дойдох в Испания, за да го подкрепя, за да може да играе футбол и да печели титли. Беше жертва в името на любовта", признава тя пред изданието.

"Благодарение на това, децата ми успяха да имат майка. Неразрушимата ми връзка с тях ни поддържа. Това е всичко, което мога да кажа", допълва тя, без да навлиза в подробности за предполагаемата афера на нейния бивш любим.

"Мисля, че тези подробности някак са твърде лични, за да ги споделя, или поне в точно този момент. Всичко е толкова сурово и ново. Мога само да кажа, че вложих всичко, което имах, в тази връзка и в семейството си", коментира изпълителката.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ШАКИРА: "ВИНАГИ СЪМ ОПИТВАЛА ДА НЕ СЕ СТРАХУВАМ"

"Да, опитвам се да скрия ситуацията от децата, доколкото мога. Понякога просто чувствам, че всичко това е лош сън и ще се събудя всеки момент, но не, реално е", казва още Шакира.

Изпълнителката казва, че това, което я тласка да преодолее болката си, са децата и нейната мисия да бъде добър пример, независимо колко мрачни времена настъпват.

"За жените, които вярват в ценности като семейството, да видят тази мечта, разбита или раздробена на парчета, е може би едно от най-болезнените неща, през които можеш да преминеш", казва тя и добавя: "Мисля, че жените сме издръжливи. Просто е вродена в нас. Предназначени сме да се грижим и подкрепяме тези, които зависят от нас."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA