Кендал Дженър не се притеснява от голотата

Супермоделът разказва повече за дебюта си на котешката пътека, който не е най-традиционният възможен такъв.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 27 септември 2022

Кендал Дженър приема голотата и е била напълно "окей" да покаже зърна на първото си голямо ревю.

Супермоделът гостува в последния епизод от поредицата "Life in Looks" на Vogue и разказва повече за началото на кариерата си и някои от най-впечатляващите визии с течение на времето.

Въпросният дебют се случва през есента на 2014 г. на подиума на Marc Jacobs, когато Кендал носи кафяв прозрачен топ с V-образно деколте, панталони за езда и голяма лента на главата си.

"Това беше първото ми high fashion шоу, за Марк Джейкъбс", уточнява тя в клипа. "Наистина не можех да повярвам, че съм там."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЕВИН БУКЪР Е МЪЖЪТ ДО КЕНДАЛ ДЖЕНЪР. КАКВО ОЩЕ?

fghj

И въпреки че е била само на 18 години, Дженър не е се е почувствала дори малко нервна, защото е избрала да подходи към ситуацията напълно професионално.

"Бях с доста хладно лице, въпреки че гърдите ми бяха навън", уточнява по-голямата сестра на Кайли Дженър. "Окей съм да покажа зърната си, така че това не ме изнерви допълнително."

"Спомням си, че влязох в моята агенция и ми дадоха урок по ходене, защото не знаех какво да правя. Мисля, че приех съветите твърде сериозно и в крайна сметка бях много скована, когато се качих на подиума."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA