Продуцентският дебют на Дженифър Лорънс е и нейната най-лична роля

Актрисата споделя, че сюжетната линия в "Causeway" ѝ е помогнала да промени себе си.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 08 октомври 2022

Дженифър Лорънс играе ветеран от войната в емоционалната драма "Causeway".

Apple Original Films пусна първия официален трейлър към предстоящата лента, в който виждаме Линси (Лорънс) да служи в Афганистан, докато не получава черепно-мозъчна травма вследствие на бомба, уцелила превозното средство на нея и колегите ѝ. Борейки се да се възстанови от физическите наранявания в дома си в Ню Орлиънс, Линси е в противоречие с психическите последици от преживяното.

Освен че е в главната роля, актрисата влиза и в ролята на продуцент. Режисьор е Лила Нойгебауер.

Дженифър обясни колко свързана се чувства с историята по време на Международния филмов фестивал в Торонто през септември.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СПОРЕД ДЖЕНИФЪР ЛОРЪНС МАЙЧИНСТВОТО Е ВТОРИ ЖИВОТ

"Почувствах нещо, когато прочетох сценария и си казах, че със сигурност трябва да го направим. Идентифицирам се с това чувство да се опитваш да намериш дома си, да намериш твоята цел в живота. Напуснах родното си място, когато бях на 14 и тази връзка си остана сложна", каза тя от сцената тогава.

Продукцията всъщност е дебютът на нейната продуцентска компания Excellent Cadaver, заснет през 2019 г., но довършен две години по-късно - в края на 2021 г.

ьцдфжбгн

"Несъстоятелният дом на героинята ми, неспособността ѝ да се ангажира с едно или друго нещо поради тези вътрешни наранявания. Те са напълно невидими, но огромни - мисля, че се свързах с нея в този конкретен момент от живота си", допълва звездата от "Игрите на глада". "Точно това се случваше с мен, когато взех решението да участвам в проекта, само че не го осъзнавах. След като направихме филма се върнах бременна, омъжена и се чувствах успяла. Тогава си казах: "О, това е жената, която се страхува да се обвърже. Това съм била аз."

"Causeway" ще се появи в избрани кина и в каталога на Apple TV+ на 4 ноември.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA