Меган Маркъл говори за психичното здраве

Херцогинята на Съсекс смята, че точно Хари ѝ е помогнал в един от най-трудните моменти.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 15 октомври 2022

Меган Маркъл коментира психичното здраве в последния епизод на Spotify подкаста "Archetypes" и сподели, че принц Хари ѝ е помогнал в наистина труден момент. 

"Чувствам, че тази дума "лудост" е доста силна. Този етикет и начина, по който се подхвърля толкова небрежно в разговорите и вредата, която нанася на обществото и жените. Честно казано е навсякъде - от връзки до разбити семейства, от унищожени репутации до съсипани кариери", споделя откровено херцогинята на Съсекс.

жбн

Тя добави, че заради етикета "ти си луда", който могат да получат много жени, "тези с истински проблеми мълчат, не търсят помощ и потискат всичко твърде дълго."

В подкаста тя обаче коментира дори собствените си проблеми с психичното здраве и стигмата около него.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХАРИ И МЕГАН СА БИЛИ НА КОСЪМ ОТ РАЗДЯЛА

"Мисля за най-лошия си момент. Тогава съпругът ми намери препоръка, свързах се с тази жена. Много добре помня как се представих, сигурна съм, че можеше да чуе колко ужасно се чувствам, макар и по телефона", разкрива любимата на принц Хари.

жбнм

Маркъл продължи: "Мисля, че всички трябва да бъдем наистина честни относно това, от което се нуждаем и да не се страхуваме." За да не се стига до момента от интервюто с Опра Уинфри, където сподели, че "не е искала да живее повече".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЯКОЛКО УРОКА ЗА РОДИТЕЛСТВОТО ОТ МЕГАН МАРКЪЛ

"Съпругът ми работи много във военната общност като ветеран - там имат едно изказване "невидими наранявания" - наричат ​​ги така през цялото време. И е правилно, защото ако страдате от посттравматичен стрес, това е нещото, което не може да видите. И ако не може да го видите, то просто бива игнорирано или скрито под килима."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA