Играйте, спечелете двоен кинобилет и "Вижте как бягат"

Не прибързвайте със заключенията, защото изненадите в новата екранизация по Агата Кристи приключват чак с финалните надписи.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 октомври 2022

Не знаем за вас, но ние обожаваме криминални мистерии. Още повече, ако разказват най-известните убийства в света.

Това е и причината да се вълнуваме, че цяла плеяда звезди, начело с носителите на "Оскар" Сам Рокуел, Сърша Ронан и Ейдриън Броуди, ще ни отведат в Лондон през 50-те години на ХХ в., за да станем част от пленяващата "whodunit" комедия Вижте как бягат.

Вижте как бягат

Сюжетната ѝ линия звучи така. В лондонския Уест Енд подготовката за екранизирането на успешната театрална пиеса "Капан за мишки" рязко приключва, след като прочутият, но не особено благовъзпитан холивудски режисьор на филма е убит. Когато отегченият от живота инспектор Стопард (в ролята е Рокуел) и пълната с енергия новобранка полицай Стокър (самата Сърша Ронан) се заемат със случая, двамата потъват в изпълнения с чудатости свят на бляскаво нечистия театрален ъндърграунд и се налага да преодолеят крещящите различия помежду си, за да успеят разкрият убиеца, преди да е станало твърде късно.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРАЗНИКЪТ НА ВСИ СВЕТИИ НЯМА ДА Е СЪЩИЯТ СЛЕД КРАЯ НА "ХЕЛОУИН"

Вижте как бягат

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЦЯЛА АРТИЛЕРИЯ ХОЛИВУДСКИ ЛЕГЕНДИ НИ КАНИ НА ПЪТУВАНЕ ДО "АМСТЕРДАМ"

Вдъхновен от реалния успех на "Капан за мишки" на легендарната Агата Кристи, най-дълго играната постановка в света с над 27 хиляди представления, Вижте как бягат умело комбинира истина и измислица и ще предложи на зрителите паметна мистерия, изключително интелигентно чувство за хумор и уникалната атмосфера на Лондон от 50-те.

Вълнувайки се за голямата премиера, която ще се случи в петък, с приятелите ни от Форум Филм България подаряваме два двойни кинобилета. You know, насочете се към нашия официален Instagram акаунт, открийте тематичния пост и изпълнете условията под него.

Крайният срок за участие е 22.10 включително, а победителите ще изтеглим и обявим след 10:00 ч. на 23.10.

Вижте как бягат - от 21 октомври, само в кината.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA