Оливия Уайлд обича живота си, напук на медийните скандали

Режисьорката на "Don't Worry Darling" знае, че не е никак лесно да си жена във филмовата индустрия.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 20 октомври 2022

Въпреки че в последно време таблоидите насочват усилията си в другата посока, Оливия Уайлд е щастлива от живота.

38-годишната актриса и режисьор беше част от тазгодишната Women In Hollywood селекция на Elle и по време на тематичното събитие разкри, че ще продължава да върви смело напред.

"Бях актриса, която започна да продуцира и най-накрая събра смелостта да започне да режисира. Изобщо не бих си го помислила, ако знаех, че Twitter ще бъде измислен", споделя тя от сцената в Лос Анджелис. "Но ето ме тук. Истинска тръпка е да имаш това, което безспорно е най-страхотната работа на планетата."

дцжфбн

Уайлд се обърна към жените в индустрията, които са я "стиснали здраво и вперили поглед в нея с думите: "Не им позволявай да се закачат с теб", а тя отговаря: "Ако преди не знаех, че нещата са зле, сега знам."

Според нея това, което определя филмовия бизнес, за съжаление, е "изгарящ адски огън на женомразството". "Обичам живота си, обичам работата си - какво повече мога да искам?"

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОЛИВИЯ УАЙЛД СЛАГА КРАЙ НА ДРАМАТА С ФЛОРЪНС ПЮ

xcvb

Коментара на актрисата дойде само няколко седмици, след като двамата с Джейсън Съдейкис отхвърлиха твърденията на бившата си бавачка за подробностите около раздялата им и началото на връзката на Уайлд с Хари Стайлс.

Въпросната дама направи коментар в публичното пространство, заявявайки, че Съдейкис е бил заслепен и "с разбито сърце" от новата връзка на Хари, като дори се е стигнало до това той да легне под колата, за да не може неговата любима да си тръгне.

цжб

"Като родители е много разстройващо да научим, че бившата ни бавачка е решила да разпространи такива фалшиви и нелепи обвинения срещу нас публично", коментираха двамата в изявлението си. "Нейната вече 18-месечна кампания за тормоз над нас, както и на близки приятели и колеги, достигна своя връх."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОЛИВИЯ УАЙЛД ИМА ДА КАЖЕ НЕЩО ЗА ХАРИ СТАЙЛС

"Ще продължим да се фокусираме върху отглеждането и защитата на нашите деца с искрената надежда, че тя ще остави семейството ни на мира", добавиха Уайлд и Судейкис, които приключиха взаимоотношенията си през 2020 г. след девет години в компанията един на друг.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA