Риана ще пусне нова песен по-скоро от очакваното

Парчето е част от саундтрака на предстоящия Marvel феномен "Черната Пантера: Уаканда завинаги".

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 27 октомври 2022

Риана се завръща към музиката с парчето "Lift Me Up", което ще бъде част от саундтрака на "Черната Пантера: Уаканда завинаги".

Marvel ще реализира продължението на поредицата през ноември, а водещият сингъл е своеобразна почит към звездата от първия филм - Чадуик Боузман, който почина от рак на дебелото черво на 43-годишна възраст през август 2020 г.

След спекулации, че 34-годишната певица ще участва с песен в предстоящия филм, официалните акаунти на Black Panther и Marvel Studios споделиха видео, което показва, че Риана наистина има пръст в проекта.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МАРИЯ БАКАЛОВА ВЛИЗА ВЪВ ВСЕЛЕНАТА НА MARVEL

Малко по-късно самата Риана потвърди в Instagram профила си, че е замесена в проекта, a парчето вече е факт.

"След като говорих с Райън и чух посоката му за филма и песента, исках да напиша нещо, което описва топла прегръдка към всички хора, които съм загубил в живота си. Опитах се да си представя какво би било чувството, ако бих могъл да им пея сега и да изразя колко много ми липсват", казва Темс в прессъобщение. "Риана беше вдъхновение за мен, така че да я чуя да предава тази песен е голяма чест."

Премиерата на "Черната Пантера: Уаканда завинаги" е на 11 ноември.

Парчето е голяма новина за феновете на изпълнителката, които с нетърпение очакват нова музика от нея, тъй като не е издавала албум от "Anti" през 2016-а.

dcfvgbh

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РИАНА ЩЕ БЪДЕ ГОЛЯМАТА ЗВЕЗДА В ПОЛУВРЕМЕТО НА SUPER BOWL

В интервю от октомври 2020 г. Риана каза, че "просто иска да се забавлява" със следващия си проект, добавяйки, че работи върху нови песни и е провела "много срещи за писане", за да измисли свежи идеи.

Носителката на "Грами" каза също, че би предпочела да се съсредоточи върху това каква музика й носи радост, вместо да се придържа стриктно към конкретен жанр: "Като че ли трябва да правите поп или този жанр, или онзи... но етапа, в който се намирам ме кара да се запитам "Какво ме прави наистина щастлива?"

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA