Аня Тейлър-Джой смята, че е по-силна след "Лудия Макс"

Звездата, която ще изиграе Фюриоса, няма търпение да сподели историята на големия екран през 2024 г.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 28 октомври 2022

Аня Тейлър-Джой и Крис Хемсуърт участват в предисторията на "Лудия Макс" 2, която ще излезе през 2024 г.

26-годишната актриса вече сподели три снимки в Instagram профила си, за да отбележи края на снимките за продължението на лентата, в което тя изиграва добре познатата героиня на Чарлийз Терон.

"Благодаря на тези от пустошта – лудите, които вилнеят с мен нагоре-надолу по тази страна. Най-забавните, най-издръжливите, най-талантливите", гласи описанието под поста.

"За мен беше чест и привилегия да творя с всички вас… благодаря ви, че ме направихте по-силна, отколкото някога съм предполагала, че мога да бъда. Огън и кръв", добави Тейлър-Джой.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АНЯ ТЕЙЛЪР-ДЖОЙ КАЗА "ДА" НА МАЛКЪЛМ МАКРЕЙ

dfgh

39-годишният актьор от "Тор" наскоро разказа пред Men's Journal повече за процеса на снимачната площадка.

"Ние сме в разгара на нещата и е фантастично, толкова забавно. Влязох в този филм доста изтощен, след няколко турнета и няколко други филма, но се рестартирах. Джордж Милър е просто невероятен, така че съм напълно добре. Денят е дълъг, но съм щастлив", каза той.

xcvb

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НОВИЯТ ФИЛМ ЗА ТОР ИДВА С ЦЯЛА ПЛЕЯДА ХОЛИВУДСКИ ЛЕГЕНДИ

Тейлър-Джой, която ще се появи в трилъра "Менюто" следващия месец, сподели, че се е "влюбила във филма заради начина, по който Чарлийз е представила героинята".

"Тя свърши толкова невероятна работа и играта ѝ беше толкова красива, че дори не мога да си помисля да се опитам да вляза в нейните обувки. Трябва да е нещо различно, защото просто не може да се направи толкова красиво", добави тя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA