Том Брейди проговори за развода с Жизел Бюндхен

Супермоделът и спортистът прекратиха взаимоотношенията си след 13 години брак и две деца.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 01 ноември 2022

След 13 години брак, Том Брейди и Жизел Бюндхен финализираха развода си в края на октомври, и вече гледат напред.

Куотърбекът на Tampa Bay Buccaneers сподели, че ще "даде всичко от себе си на отбора", докато се справя с личните си предизвикателства.

"Мисля, че има много професионалисти, които преминават през трудности в живота си, но се справят добре и на работа, и у дома", казва той. "Добрата новина е, че с Жизел сме като приятели и наистина съм съсредоточен върху две неща - да се грижа за семейството си и със сигурност за децата си, и второ, да върша най-добрата работа, която мога, за да печеля футболните мачове."

бнм

"Това правят професионалистите. Фокусират се върху работата, когато е време за работа, а след това, когато се приберат вкъщи се фокусират върху приоритетите си у дома. Най-доброто, което може да направите, е да дадете всичко от себе си. Това  ще направя и аз", добавя той.

Брейди обясни, че разводът им се "разиграва пред много хора" и това представлява друго ниво на трудност, но в крайна сметка "всички сме хора. Всички имаме уникални предизвикателства в живота си."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЖИЗЕЛ БЮНДХЕН И ТОМ БРЕЙДИ ВЕЧЕ НЕ ЖИВЕЯТ ЗАЕДНО

"Имам невероятни родители, които винаги са ме учили да действам по правилния начин", продължава спортиста. "Затова искам винаги да мога да държа главата си високо на терена и извън него, и ще се опитам да продължавам да го правя, докато съм тук."

цжбнм

Източник, близък до Бюндхен, не крие, че макар раздялата да е била "трудна в началото", вече "е минало достатъчно време" и сега тя е добре.

Майката на две деца "живее свой собствен живот от години, докато Том играеше футбол, така че не се страхува да прави нещата сама", коментира още въпросният познат.

При развода двамата се споразумяха за съвместно попечителство над сина им Бенджамин Рейн, който е на 12 и дъщеря им Вивиан Лейк - на 9.

фгъ

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВЕЧЕРЯ В 17.30 ЧАСА И ДРУГИ ПРАВИЛА НА ЖИЗЕЛ БЮНДХЕН

"Моят приоритет винаги е бил и ще продължи да бъде нашите деца, които обичам с цялото си сърце", написа супермоделът в Instagram Story, обявявайки раздялата. "Ще продължим съвместното родителство, за да им дадем любовта, грижите и вниманието, които заслужават."

А в последния епизод на шоуто си Том потвърди, че продължава да играе и отрече слуховете, че се отказва. "Никога не съм се отказвал от нищо в живота си. Поех ангажимент към този отбор. Обичам този екип и цялата организация."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA