Жизел Бюндхен и Том Брейди вече не живеят заедно

Може да има проблеми в Рая, но двойката се опитва да изглади нещата помежду си.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 20 септември 2022

Проблемите в брака на Том Брейди и Жизел Бюндхен се задълбочават и двамата вече дори живеят разделени.

Източници, близки до дългогодишната двойка, разкриват, че супермоделът и спортистът не споделят общ дом от шест седмици. В момента Жизел се е посветила на себе си и кариерата, разделяйки времето между Маями и Ню Йорк, а съпругът ѝ е в Тампа, където продължава да играе за местния отбор.

Въпреки това "те биха искали да оправят нещата", просто "Жизел е заета със собствения си живот и прекарва време далеч от Том", докато друг техен приятел разкрива, че традиционно "през сезона на игра живеят отделен живот."

Решението на Брейди да се оттегли е било пречка за Бюндхен, тъй като тя е искала да присъства повече в живота на децата.

Двамата споделят грижите за 12-годишния Бенджамин, 9-годишната Вивиан и синът на Брейди - Джон, който е от бившата му Бриджит Мойнахан.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: #GREENLIFE: В ГРАДИНАТА НА ЖИЗЕЛ БЮНДХЕН

Напук на останалите твърдения, познат на футболната легенда твърди, че той се старае винаги да намира време за семейството си.

"Никой друг съпруг не получава шест месеца почивка в годината, за да бъде изцяло отдаден само на семейството си. А през сезона пътува за мачове и тренировки, но също така е с тях често."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВЕЧЕРЯ В 17.30 ЧАСА И ДРУГИ ПРАВИЛА НА ЖИЗЕЛ БЮНДХЕН

"Не мисля, че има някаква официална раздяла към този момент, биха искали да оправят нещата", продължават те.

Съвсем наскоро Том пусна друго неясно изявление, в което сподели: "Всеки има различни ситуации, с които се сблъсква. Аз съм на 45 години. Просто се опитайте да разберете живота възможно най-добре. Знаете, това е непрекъснат процес."

Седемкратният шампион на Super Bowl и съпругата му са "изпаднали в трудна ситуация", когато той се е върнал към играта, след като вече беше обявил, че се пенсионира.

Още тогава близки до него публично потвърдиха, че "това е последният му сезон в NFL, ако иска да остане женен".

Брейди и Бюндхен се ожениха само месец, след като се сгодиха на интимна церемония в Калифорния през февруари 2009 г. Времето обаче ще покаже дали нещата между тях ще проработят.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA