Как Меган Трейнър върна формата си след бременността?

Изпълнителката води борба с килограмите от години, но едва сега е намерила правилния начин за отслабване.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 12 ноември 2022

Всички видяхме колко бързо Меган Трейнър влезе във форма след раждането на първото си дете.

В скорошен разговор с Entertainment Tonight, изпълнителката на "Made You Look" разкри, че е свалила 10 килограма, преминавайки през тежък период заради цезаровото сечение.

цжбн

Носителката на "Грами" и нейният съпруг Дарил Сабара посрещнаха първото си дете - сина им Райли, през февруари 2021 г.

"Бях в най-дебелата си форма - 90 килограма. Просто не се чувствах добре", сподели след това Трейнър. "Тренирах всеки ден и се предизвиквах. И си казах: "Ако мога да преживея цезарово сечение, мога да направя всичко." И го направих", продължава тя. "Бях много отдадена и започнах да виждам как килограмите спадат всяка седмица. Казвах си, че трябва да се боря."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИСТИНА АГИЛЕРА ЩЕ РАЗКАЖЕ ЖИВОТА СИ В ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ

фжгбхн

"Разбрах за себе си, че харесвам здравословната храна и научих какво означават порциите", уточнява певицата, отбелязвайки и ползите за психичното си здраве. "Мозъкът ми е толкова щастлив, когато спортувам."

Това обаче не е първият път, в който поп звездата разказва за промените.

"Покрита съм с белези и стрии на нови места, на които не знаех, че могат да излязат стрии. Има неща, които никога няма да изчезнат и трябва да се науча да обичам това", коментира Трейнър пред People миналата година.

жбн

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕНИФЪР АНИСТЪН - НАПЪЛНО ОТКРОВЕНА ЗА БРАД ПИТ, ДЕЦАТА И УРОЦИТЕ НА ЖИВОТА

"Веднага започнах да се чувствам несексуална. Дори със съпруга ми, любовта на живота ми, който обича тялото ми", разкрива още тя. "Отне ми няколко терапевтични сесии, за да се върна към начина, по който мислех. Съпругът ми ме обича, аз съм секси и всичко е наред".

Сега Трейнър казва, че иска да бъде в добра форма и заради детето си.

"Искам да тичам с Райли. Искам да мога да облека бански костюм навън и да не мисля как ще изглеждам. Искам дори да се кача на някое дърво с детето си. Загубих теглото на бебето и 10 допълнителни килограма, така че просто ще продължа с този режим за едно по-младо мое Аз."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA