Селена Гомес проговори за снимката с Хейли Бийбър

Изпълнителката на "Good For You" коментира новия, много по-осъзнат период от живота си.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 16 ноември 2022

Селена Гомес най-накрая обясни какво точно се крие зад снимката с Хейли Бийбър, която взриви интернет.

Около издаването на своя документален филм "My Mind and Me", изпълнителката на "Slow Down" коментира безброй лични въпроси, но в ново интервю за Vulture споделя повече по горещата тема.

Отбелязвайки колко смелост се изисква за подобна стъпка, Селена отвръща на редактора. "Благодаря ти. Да, не е голяма работа. Дори не е нещо кой знае какво.”

Пред изданието Гомес споделя, че е имала известно колебание дали да гледа "My Mind and Me", но се е осмелила да го направи, въпреки очаквания коктейл от емоции.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕЛЕНА ГОМЕС КОМЕНТИРА ИНТЕРВЮТО НА ХЕЙЛИ БИЙБЪР

"Мисля, че документалният ми филм ме върна в едно минало време. Нещата, които гледах от 2016, 2017, 2018 - не мога да повярвам, че бях това момиче. Това ми разбива сърцето. Благодарна съм, че съм от другата страна, но когато гледах първата част от филма, където обсъждам тялото си - не искам да плача сега, но бях напълно разстроена от себе си", откровена е Селена.

"Не можех да повярвам какви неща исках да бъда. Което наистина не е възможно, освен ако нямате много пари и сте готови да ги похарчите, за да го направите. Така че гледането беше малко шокиращо и разстройващо."

И добави: "Но се чувствам искрено горда. Имала съм толкова много истински моменти с хора. Жени, които са на 40 години ми разказват за развода си или нещо, през което преминават. Не мога да не обичам хората такива, каквито са. Вярвам в хората. В крайна сметка пожертвах историята си, за което нямам нищо против, просто е малко странно. Надявам се, че филмът има по-голяма цел и може да продължи като разговор между хората."

Изпълнителката на "Good For You" обобщи цялата история и разкри, че сега живее в Ню Йорк.

"Мисля, че става въпрос за откриването през 20-те ми години. Мисля, че Селена тогава не е отражение на Селена сега. Не искам хората да си мислят, че ще живея вечно в този свят на тъжни момичета. Защото не е вярно. Режисьорът на документалния филм ми каза нещо и то е много вярно. Хората ще си кажат: "Какъв е краят на филма?" - краят на филма е там, където съм сега. Да живея в Ню Йорк и просто да съм себе си. Това е всичко, което искам да направя", коментира тя.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕЛЕНА ГОМЕС МОЖЕ ДА НЯМА ДЕЦА

"Сега мога да се отделя от тази страна на славата. Слава богу, мога. Толкова съм щастлива в Ню Йорк. Обичам да живея с по-старото поколение, в Горен Ийст Сайд, толкова е прекрасно и уединено."

Актрисата от "Only Murders in the Building" сподели, че работи и по нова музика.

„Всъщност работим от години по този нов запис, само защото искам да мога да израствам чрез моята музика. Аз съм човекът, който се ужасява от това какво ще се случи, след като излезе песента, така че искам да е наистина добре направено. Има куп забавни неща, които съм толкова нетърпелива да кажа, ако трябва да съм честна. Толкова съм развълнувана. Мисля, че ще бъде забавно.”, допълни тя.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA