Всичко, което Селена Гомес разкри в „My Mind & Me"

Звездата говори напълно открито за биполярното разстройство, разбитото сърце и ниското самочувствие.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 04 ноември 2022

В своя емоционален нов документален филм за Apple TV+ Селена Гомес разкрива възходите и паденията си през последните шест години от живота си.

В "My Mind & Me" поп звездата и актриса, споделя всичките съпътстващи проблеми през годините - от ниското самочувствие до диагнозата лупус и разбира се, биполярното разстройство с разбитото сърце.

„Изплашена съм някак си. Много хора ще видят цялата тази друга страна от мен – и аз си казвам „Надявам се, че ще им хареса", казва тя.

dfgh

БОРБАТА С ВИЗИЯТА НА ТЯЛОТО Ѝ

В навечерието на турнето "Revival" през 2016 г. Гомес се разплаква по време на репетиция. „Искам да имам тялото, което да нося гордо и искам извивките, които нямам", казва тя. "Искам да изглеждам като жена, а не като 12-годишно момче."

"Виждам себе си на екрана - уау, това изглежда доста гадно", продължава тя. „Това просто изсмуква живота ми. Натискът е просто непосилен."

Звездата става още по-емоционална, докато разказва разговор, който е имала с изпълнителния директор Джон Джаник.

„Не искам да си мисли, че е подписал с някое шибано дете на Дисни ", казва тя. „Просто е гадно, защото цялата работа с песента... той ми се обади тази сутрин за песента с Джъстин – и аз си казах: „Кога ще бъда достатъчно добра сама?"

Уловеният момент на разочарование е единственият път, когато певицата споменава директно бившия си Джъстин Бийбър във филма.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕЛЕНА ГОМЕС КОМЕНТИРА ИНТЕРВЮТО НА ХЕЙЛИ БИЙБЪР

дцфжгб

НЕЙНАТА МУЗИКАЛНА ПАУЗА

След като отмени турнето си през август 2016 г., психичното здраве на изпълнителката на "Calm Down" се влошава още повече. „В един момент тя казва: „В момента не искам да съм жива. Не искам да живея, спомня си нейната бивша асистентка Тереза. "Това беше един от моментите, в които я гледаш в очите и там нямаше нищо. Беше толкова страшно."

Най-добрата приятелка на Гомес, Ракел, разказва за „много хаотичния" период, когато звездата започнала „да чува всички тези гласове".

„Те просто продължаваха да стават все по-силни и по-силни. Това отключи някакъв вид нервен срив ", казва Ракел във филма. 

А майка ѝ Манди Тийфи казва, че е научила за хоспитализацията на дъщеря си през 2018 г. чрез медиите: „Те ми се обадиха и искаха да знаят какво прави дъщеря ми в болницата с нервен срив. Тя не искаше да има нищо общо с мен и се страхувах, че ще умре."

дфгъху

БИПОЛЯРНОТО РАЗСТРОЙСТВО

„Ще бъда честна. Не исках да отида в болница", казва тя във филма. „Но не исках и повече да бъда в капана на ума си."

Борейки се с диагнозата си през 2019г., „Мислех, че животът ми е свършил", добавя тя. „Помислих си: „Така ще бъда завинаги."

„Ето защо казвам на хората, че имам най-добрите приятели и семейство, особено майка ми и баща ми, защото не трябваше да се отнасям с тях по начина, по който го правех понякога", казва изпълнителката. „Те ми казваха: „Виж, знаем, че не говориш ти и ние наистина сме загрижени. Обичаме те.

И продължава: „Много съжалявам, защото си спомням някои неща, които направих и бях толкова злобна."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДА, СЕЛЕНА ГОМЕС Е ГОТОВА ЗА СЪПРУГ И ДЕЦА

едртъ

ЛУПУС

Звездата споделя във филма, че съсътоянието ѝ се е обострило по време на пандемията.

„Не съм го усещала, откакто бях малка", казва тя с видима болка. „Сега ме боли сутрин и веднага започвам да плача, след като се събудя.”

„Сънувах наистина лоши сънища за миналото си", продължава тя. „Мисля, че моето минало и моите грешки – това е, което ме тласка към депресията. Все едно, че целият ми живот откакто бях дете е да работя... единственото нещо, което искам е да бъда майка. Не искам да бъда супер известна. Просто се чувствам блокирана и искам да продължа напред."

РАЗБИТО СЪРЦЕ

Гомес разсъждава върху края на една токсична връзка на фона на издаването на „Lose You to Love Me " през 2019 г.

„Става въпрос за нещо повече от просто изгубена любов. Аз се уча да избирам себе си, да избирам живота", казва тя. „Песента е за това да знаеш, че си загубил напълно всяка част от това, което си, само за да преоткриеш себе си отново. Чувствах се преследвана от минала връзка, от която никой не искаше да се откаже, но в един момент просто спрях да се страхувам."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA