Джей Ло се завръща с нов музикален албум

Първият студиен проект на суперзвездата от 2014 г. насам ще носи заглавието "This Is Me...Now".

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 28 ноември 2022

Точно така, Дженифър Лопес най-накрая обяви следващия си студиен албум.

Суперзвездата отбеляза 20-годишнината от излизането с "This Is Me...Then" и разкри, че слага край на музикалната пауза (от 2014 г. насам) с предстоящия "This Is Me...Now".

жбн

Според официално изявление, реализирано в публичното пространство, "This Is Me...Now" ще бъде "емоционално суров и честен проект, за разлика от всеки, който е продуцирала преди, тя пише и пее за живота и преживяванията си, които ще резонират с всички нас."

Изпълнителката на "Jenny From the Block" пусна и специален тийзър в Instagram, в който пресъздава обложката на албума от 2002 г.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС ЗА МАЙЧИНСТВОТО, СЛАВАТА И БЕН АФЛЕК

Във въпросното видео тя казва "Това съм аз, тогава", докато носи бяла рокля и мека розова шапка. А с приближаването на камерата, Лопес захвърля този аутфит и позира с изрязан топ, черно кожено яке и панталон за обложката на предстоящата музикална колекция.

Описанието включва пълния траклист на албума, а заглавията в него подсказват, че и той ще е вдъхновен и от връзката ѝ с Бен Афлек.

В допълнение към "Dear Ben pt. II", последните две песни са озаглавени "Midnight Trip to Vegas" и "Greatest Love Story Never Told", очевидно намекващи за повторното събиране на двойката и сватбите им през лятото.

"Включващ наистина лични песни, размишления върху изпитанията от нейното минало, празненства на любовта с характерните ѝ силни вокали, "This Is Me…Now" дава светлина върху тежкото детство, неуспешнито връзки и невероятното емоционално пътешествие, което Джей Ло е имала", гласи друга част от официалната информация.

Джей Ло

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АБСОЛЮТНО ВСЕКИ МОМЕНТ ОТ СВАТБЕНИЯ УИКЕНД НА ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС И БЕН АФЛЕК

"Този ​​албум е най-честното нещо, което съм правила, кулминация на това коя съм аз като човек и артист. Хората си мислят, че знаят нещо за това, което ми се е случило по пътя – но всъщност нямат представа или много пъти го разбират погрешно. Има част от мен, която криех от всички", споделя самата тя неотдавна.

Към момента няма официална дата за релийза, но със сигурност ще бъде през 2023 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA