Серина Уилямс обяви wellness бранда си

След тениса, суперзвездата е горда собственичка на компания за бижута, дрехи, детски книжки, а сега и спортни стоки.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 13 декември 2022

Серина Уилямс обяви първата си wellness марка.

Най-новото начинание на суперзвездата, Will Perform, включва основни различни методи за възстановяване и облекчаване на болката след тренировки в мускулите.

След нейния незабравим финален тенис мач по-рано тази година на US Open, беше ясно, че легендарната спортистка е готова да се впусне в нови предизвикателства.

цжбнм

"Всичко, което съм правила, е да играя тенис, така че току-що започнах да изследвам свободата, която имам. Когато хората се оттеглят от тениса, казват, че са свободни. Така че предполагам, че вече съм свободна", казва Уилямс пред Harper's BAZAAR.

В израз на тази творческа свобода, спортистката вече е създала редица компании, включително нейната модна марка "S by Serena", линията за фини бижута "Serena Williams Jewelry" и компанията "Serena Ventures" с инвестиционна цел.

Освен всичко това, Серина обръща внимание и на красотата и здравето и пуска "Will Perform", която марка ще помага на професионалисти и любители да се възстановяват след тежка тренировка. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СЕРИНА УИЛЯМС Е ИМАЛА ТРУДНОСТИ ВЪВ ВРЪЗКИТЕ ЗАРАДИ КАРИЕРАТА

Марката е насочена към специфичните тренировъчни нужди на спортистите, както и на любителите на фитнеса, които водят активен начин на живот.

„Възстановяването изигра важна роля за моето представяне и професионален успех", казва тя. „Това е нещо, което може да бъде от полза за всеки с активен начин на живот. Това убеждение ни вдъхнови да разработим линия от продукти, които са насочени към вашите мускули и могат да бъдат включени в ежедневната ви рутинна грижа за себе си.

Използваните съставки са ментол, лидокаин, лавандула, здравец и други билки за дълбоко успокояване на мускулите, а продуктите обхващат четири категории: облекчаване, охлаждане, успокояване и почивка. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, СЕРИНА УИЛЯМС НЯМА ДА СЕ ОТТЕГЛИ ОТ ТЕНИСА

Колекцията включва рол-они и спрейове, които могат да се ползват кактопрез деня така и през нощта, а всеки артикул от гамата е на цена под 20$.

„Много съм развълнувана за пускането на Will", казва Уилямс в публикация в Instagram. „Както знаете, възстановяването е важна част от спорта и наистина, бих казала е основна част... Ако искате да сте топ спортист, трябва да се възстановите много-добре. Така че наистина съм развълнувана за тази колекция. Работихме наистина, наистина дълго време, защото исках да се уверя, че продуктите са перфектни. А ако знаете нещо за мен, то е, че обичам да бъда перфектна."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA