Леонардо ди Каприо остана верен на правилото: гадже под 25

Актьорът и дъщерята на Лоренцо Ламас бяха забелязани на романтична среща.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 22 декември 2022

Официално Леонардо ди Каприо има нова приятелка и тя е 23-годишна актриса.

Актьорът, който в края на лятото се раздели с Камила Мороне няколко седмици след като тя навърши 25 години, беше забелязан на романтична среща с актрисата Виктория Ламас, която е едва на 23 години.

Въпреки, че разликата между двамата да е четвърт век, младата дама се вписва идеално в списъка на Ди Каприо, който като че ли има правило да не излиза с момичета над 25 години.

Новата потенциална двойка на Холивуд беше забелязана в една и съща кола след романтична вечеря в луксозен ресторант в Лос Анджелис. Макар да напуснаха заведението отделно, Ди Каприо и Ламас се качиха в един автомобил, а папараците забелязаха, че двамата се забавляват.

Младата звезда е дъщеря на легендарния актьор Лоренцо Ламас и е родена две години след премиерата на „Титаник", който изстрелва Лео до световна слава.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛЕОНАРДО ДИ КАПРИО Е ЩЯЛ ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ РОЛЯТА СИ В "ТИТАНИК"

Източник, близък до двойката твърди, че Ди Каприо и Ламас не са заедно, феновете са убедени, че актьорът бързо се е върнал към старите си навици.

Преди Виктория, Лео беше видян със супермодела Джиджи Хадид, като септември месец беше съобщено, че двамата се наслаждават на времето си и не искат да поставят етикет на връзката си.

Тогава, близък до актьора каза: „Ди Каприо не е човек, който постоянно влиза и излиза от връзки. Не преминава веднага към следващото момиче.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA